Haberler

Vedat Muriqi'den Falcao sorusuna cevap: Kendini kanıtlamış dünya çapında bir forvet

Güncelleme:

Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi rakibi Radamel Falcao'yla ilgili soruyu "Kendini kanıtlamış dünya çapında bir forvet. Ben Fenerbahçe için, o Galatasaray için ter döküyor" diye yanıtladı.

Süper Lig'de Fenerbahçe evinde MKE Ankaragücü'nü 2-1 mağlup etti. Muriqi müsabaka sonrası basın mensuplarının Falcao'ya ilişkin sorusunu "Falcao kendini kanıtlamış dünya çapında bir forvet." diyerek yanıtladı.

"FALCOA KENDİNİ KANITLAMIŞ BİR FORVET"

Hedefleri ve Falcao sorusuna cevap veren Muriqi, "Ben hiçbir zaman gol hedefi koymadım. Hedefe ulaşırsam sonra kendimi rölantiye alacakmışım gibi hissediyorum. Elimden geldiği kadar atmaya çalışacağım. Falcao kendini kanıtlamış dünya çapında bir forvet. Ben Fenerbahçe için, o Galatasaray için ter döküyor" dedi.

"FENERBAHÇE'DE HEDEFİM EFSANELER ARASINDA YER ALMAK"

Fenerbahçe'deki performansı hakkında konuşan Muriqi, "Bireysel performansımı konuşmak istemiyorum. Sonuçta takım kazanırsa bir şey ortaya çıkar. Elimden geldiği kadar takıma gol olsun, asist olsun, ne kadar katkı sağlarsam o kadar mutlu olurum. Dünyadaki kulüplerin scoutları her yerde futbolcu izliyor. Bunların olması normal. Geçen senede 10 hafta kala Fenerbahçe ile ismim anılıyordu. Bu durum beni olumsuz etkilemez, daha büyük başarılar için motive eder. Benim öncelikli hedefim Fenerbahçe burada uzun yıllar oynayıp efsaneleri arasına yazdırmak istiyorum" diye belirtti.

"EMRE ABİNİN SAHADA OLMASI EKSTRA BİR GÜÇ"

Kaptan Emre Belözoğlu hakkında konuşan Kosovalı futbolcu, "Emre abi performansı kariyerini tartışmaya gerek yok. Sahada olması ekstra bir güç. Onun performansını görünce bizde ister istemez son damlamıza kadar mücadele etmeye çalışıyoruz. Emre abi kendini bu kulübün efsanelerine yazdırmış biri. Onun sahada olması büyük avantaj. Bize çok katkı sağlayacak inşallah sakatlıksız bir sezon geçirir" şeklinde konuştu.

"DERBİDE GOL ATMAK İSTERİM"

Galatasaray maçı hakkında görüşlerini belirten Vedat Muriqi, "Bu maçı atlattık ve çok önemliydi moral motivasyon açısından. Bu hafta çok çalışıp derbiye gideceğiz. Takımımız 3 puanı alacak kalitede. Taraftarlarımıza bayram havası yaşatacağız. Derbide gol atmak isterim herkes ister. O sahada takımım için ne kadar katkı sağlarsam mutlu olurum. İnşallah derbide gol bana da nasip olur" ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

MKE Ankaragücü Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

GERÇEKLER .:

İşte kaliteli takımın kaliteli futbolcusu ve karakterli birisi. aynı soruyu madamel Falcao ya sorsalar ben messi ronaldo dan bile daha iyiyim der

10
9
yanıtYanıtla
KAYSERİ38:

20 oyuncudan bir tane şerefli çıkmış olabilir ama genel konuşma isim vermeyeyim ama başta 3 tane şereften yoksun oyuncunuz var siz daha iyi bilirsiniz

yanıt0
yanıt3
EFEDAYI:

Vedat''ın iyi bir forvet olması için daha on fırın ekmek yemesi lazım ; ya alda at , ya da penaltı golleri atıyor .

4
10
yanıtYanıtla
kim:

bir galatasaraylı olarak ilk defa bir fenerli futbolcuyu begeniyorum adam hem efendi hem de kaliteli futbolcu yolu açık olsun

11
2
yanıtYanıtla
Feneristt:

Adammmm Adam konuşması ile performansı ile bu sene senin senen VEDAT!!!

10
3
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Birisi bitik MALcao, diğeri dünya scout larının takip ettiği biri...

5
6
yanıtYanıtla
.............:

Ikiside ülkemiz futbolseverlerini oyalamak için transfer edilmiş birisi asılsız transfer haberleriyle anılan diğeri çoktan futbolu bırakmış paradan başka bir hedefi olmayan kişilerdir

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title