Haberler

Vedat Muriç'in golünden sonra Ali Koç kendinden geçti!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Vedat Muriç'in 30 metreden attığı harika gol sonrası hayranlığını gizleyemedi. O anlar kameralara yansıdı.

Süper Lig'in 9. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde Konyaspor'u ağırladı. Fenerbahçe mücadeleden 5-1'lik üstünlükle ayrıldı. Fenerbahçe, ligin 9. haftasında sahasında ikinci kez 5 gollü galibiyete ulaştı. Hücumda etkili bir performans ortaya koyan sarı-lacivertliler, Gaziantep Futbol Kulübünden sonra İttifak Holding Konyaspor karşısında da 5 gol atmayı başardı.

VEDAT'IN BU SEZON 4. GOLÜ

Fenerbahçe'nin Kosovalı santrforu Vedat Muriç, bu sezon 4. kez fileleri havalandırdı. İttifak Holding Konyaspor karşısında ilk yarıda yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen Muriç, 83. dakikada şık bir gole imza attı. Muriç, yaklaşık 30 metreden yaptığı vuruşla topu filelere göndermeyi başardı. Golün tekrarını ekrandan izleyen Başkan Ali Koç, hayranlığını gizleyemedi.

Vedat Muriç'in golünden sonra Ali Koç kendinden geçti!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriç Fenerbahçe Konyaspor Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (4)

ali:

avrupada 2 maç yaptınız ordada kazansaydınız 2 maç 12 gol yediniz karektersiz utanmazlar

4
7
yanıtYanıtla
Ali:

ben bir malım

yanıt0
yanıt0
Febe:

He he konya yattı net. Aykut hayatında fb de bile bu kadar açık oynatmadı takımını. Hele gusto nun bir golü var :)))) ertuğrul fb li zaten her gelen gol oldu komedi

1
2
yanıtYanıtla
hikmet:

kesin gs lidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title