Haberler

Kayserispor-Fenerbahçe Maçını Değerlendiren Rıdvan Dilmen: Alper Ulusoy Maçı Katletti

Güncelleme:

Kayserispor'un Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Madem iki takım iyi oynamıyor, üzerine ben de bir ilave edeyim ve kötü maçı berbat yapayım' dedi Alper Ulusoy. Acayip acayip kararlar. Hakem maçı katletti." dedi.

Spor Toto Süper Ligde 21. haftanın açılış maçında Fenerbahçe, İstikbal Mobilya Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kayserispor 1-0 kazandı. Sarı-kırmızılı ekibe 3 puanı getiren golü Artem Kravets kaydetti.

Maç sonunda mücadeleyi NTV ekranlarında değerlendiren usta yorumcu Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"Hakem maçı katletti. Madem iki takım iyi oynamıyor, üzerine ben de bir ilave edeyim ve kötü maçı berbat yapayım dedi Alper Ulusoy. Acayip acayip kararlar… Alper Ulusoy küfür etti dedi, küfürden atmasını doğru buluyorum ama o pozisyona sarı kart gösterirken, önceki pozisyona göstermiyorsa şunu görüyorum.

"BU ARKADAŞIN FIFA'SINI ALDILAR"

Bu arkadaşın FIFA'sını bir aldılar, MHK kendini indirdi, haberi yok. Kadıköy'de VAR'dan Şamil'in atıldığı bir pozisyon var, Soldado'nun pozisyonu öncesi Şamil'in pozisyonu var, ayağa da bir darbe var. O pozisyona VAR'dan bir bakarsın, faul verirsin. Sarı kartı geç, faul vermedi, hava atışıyla başladı.

Usta Yorumcu Rıdvan Dilmen: Alper Ulusoy Maçı Katletti

ERSUN YANAL'A YÜKLENDİ

Sen koca Ersun Yanal'sın ya, yılların antrenörüsün, iki dakikada bir yardımcıya gidip bir şey soramazsın. Devamlı vır, vır, vır, vır, vır…. Koca Ersun Yanal'sın ya, yardımcıyı kimse bilmez."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (45)

Enes:

Hakemlerde insan hata yapabilirler. Bildiriye imza atarak hakemlere isyan hakkını kaybettiniz. Ağlamıcaksınız.. Hadi kümeye...

7
10
yanıtYanıtla
Azad aktas:

Acitti mi ridvan iye

12
4
yanıtYanıtla
CABBARR:

HADİ ORDAN SENKI FUTBOL OYNAMIS KOYUNUN OLMADIĞI YERDE KECIYE ABDURRAHMAN CELEBİ DENİLDİĞİ DONEMDE BİR KARİYER YAPMISIN ŞU YAPTIĞIN YORUMA BAK GECEN HAFTA 2 MAC ALINDI HEMEN UEFA KUPASINI ALDIRDIN YAHU RIDVAN ARTIK BU MİLLET FUTBOLU ÖĞRENDİ SEN BU MİŞ MİŞ FALAN FİLANI BOŞ VER BAK F. B NIN BIR SİSTEMİ BİLE YOK TAKIMNE OYNUYOR ANLAYAN YOK SEN BUNLARI ANLAT BIRAK HAKEMLERİ BU HAKEMLER G. S DOĞRARKEN 17 KULUP BIR OLUP HAKEMLERE ARKA ÇIKARKEN NERDEYDIN KESER DONER SAP DONER GUN GELIR HESAP DONER.

14
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Başakşehir maçında TRABZONSPOR katledildiğinde neredeydin gevşek

11
4
yanıtYanıtla
JHG:

senin hakkında soruşturma açılsında trabzonspor gelsin seni kurtarsın coşkun çakıroğlu. . . . .

yanıt0
yanıt0
gavur:

fenerin yakalasi ne olacakkk

yanıt0
yanıt0
Semih61:

Helal Dayi

yanıt0
yanıt0
.:

BU KADAR HAZIMSIZ OLMAYIN . EVLERİNDE ZAR ZOR 2 MAÇ YENDİLER HEMEN HAVALARA GİRDİLER . BU LİGDE DEPLASMANDA PUAN ALMAK KOLAY DEĞİL . ESKİDENDİ ONLAR .

7
3
yanıtYanıtla
iki Hafta A Normal Giden Fenev:

Nihayet Kayseride iyyyy iyyyliyerek Normal Haline Döndü 1 Sifir Elde Var Yine Sifir FENEV KüMEYE!!!

3
4
yanıtYanıtla
alayınıza:

cokmu içinde kaldı gevşek

yanıt0
yanıt1
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title