Haberler

Ünlü Yorumcu Fatih Doğan: TFF Başkanlığı İçin Aziz Yıldırım'ın Adı Geçiyor

Güncelleme:

TRT Spor yorumcusu Fatih Doğan, Yıldırım Demirören'in görevini bırakması sonrası, "TFF başkanlığı için Aziz Yıldırım'ın ismi geçiyor." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, görevinden istifa etti. Demirören'in istifasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Hüsnü Güreli, Haziran ayında yapılacak genel kurula kadar federasyonda vekaleten başkanlık görevini yürütecek.

"İDDİA DEĞİL BU, ÇOK SAĞLAM BİR BİLGİ"

Yıldırım Demirören'in istifasını değerlendiren TRT Spor yorumcusu Fatih Doğan, "Kulislerde dolaşan iddia değil bu. Çok sağlam bir bilgi aldım. TFF başkanlığı için sayın Aziz Yıldırım'ın ismi geçiyor. Bunu daha önce de söylemiştim ve yalanlanmadı." dedi. Doğan'ın bu yorumu sosyal medyada çok konuşuldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (104)

Queresma:

aman abi Allah korusun

19
18
yanıtYanıtla
HAYDARR:

NOLDİ SENİMİ DÜZELTTİ

yanıt0
yanıt0
DOğa:

TFF yi şikeye bulaşmamış kimse yönetemez galiba küçük şikeciden kurtulduk derken büyük şikeci mi gelecek türk futbolu tüpcü sayesin de yerlerde şimdi aziz yıldırım gelirse yerin altına da girer

13
24
yanıtYanıtla
BABAN:

SENİMİ SATTI LAN

yanıt24
yanıt3
CAPS:

Hırsız Yıldırım Yıldırım gelirse vay Türk futbolunun haline fener''in 10 yıl şampiyonluğu Garanti 10 yıl Türkiye kupası Garanti Galatasaray Beşiktaş Trabzon kümeye Bir de fener''in 1923''te gazozuna oynadığı şampiyonlukları Garanti

16
17
yanıtYanıtla
HUSBAND:

EVLADIM İÇİNDEKİ VARKEN SEN KONUŞACAN . TUT UCUNDAN ÇIKAR BEEE

yanıt5
yanıt2
OSMANOĞLU:

BİR GALATASARAYLI OLARAK BENCE TÜRK FUTBOLU İÇİN YAKIŞIR AZİZ BAŞKAN.

8
14
yanıtYanıtla
Havuç:

Adam bir şeylere başkan olmak için dünyaya gelmiş. Yakışırrr.

11
10
yanıtYanıtla
imtihan-dünyasi:

yakisir sana adamsin büyük baskan fetoya boyun eymedin diye harcadilar seni

16
5
yanıtYanıtla
Fenerbahçe şampiyon:

Bir fb li olarak aman allah korusun diyorum biz yıllarca fenerbahçe den gönderemedik futbollun başına medeni eğitimli ınsanların gelmesi lazım aziz yıldırım gibi kavgacı küfürbaz diktatör biri deyil. .

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title