Haberler

Ünlü Gazeteci Ahmet Ercanlar, Hürriyet'ten İstifa Etti!

Güncelleme:

Demirören Medya'ya ait Hürriyet gazetesinde Fenerbahçe muhabirliği yapan Ahmet Ercanlar, katıldığı radyo programında görevinden ayrıldığını açıkladı.

Hürriyet Gazetesinin Fenerbahçe muhabiri Ahmet Ercanlar, katıldığı bir radyo programında istifa ettiğini açıkladı.

Ünlü Gazeteci Ahmet Ercanlar, Hürriyet'ten İstifa Etti!

ALİ KOÇ'U SAVUNUNCA İŞİNDEN OLDU

Ercanlar, Twitter'da hakemler hakkında eleştirilerde bulunduğu için ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç lehine paylaşımlar yaptığı gerekçesiyle görevinden ayrıldığını belirtti. Demirören Medya'ya ait Hürriyet Gazetesi'nde Fenerbahçe muhabirliği yapan Ahmet Ercanlar, katıldığı radyo programında görevinden ayrıldığını açıkladı. Ahmet Ercanlar, sosyal medya hesabından hakemleri eleştirdiği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç lehine yaptığı paylaşımlar nedeniyle savunmasının istendiğini söylerken, yaşananlar nedeniyle gazeteden ayrılma zamanının geldiğini ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Hürriyet Radyo Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

ALİ KOÇ:

ARÇELİKTE İŞE BAŞLATTIM KARDEŞİNİZİ. SIKINTI YOK

15
6
yanıtYanıtla
...:

demekkı neymiş bir tff federasyonu medya baskanı oluncaaa insanı işinden edebılıyormuş

14
3
yanıtYanıtla
klavye delikanlısı:

Sizlere ülkedeki futbolu özetliyorum. yıl 2019. milli takım yerlerde. . milli futbolcular yerlerde. . lig kalitesi ve var sistemi berbat. . tüpçü fed başkanı. . aynı zamanda idda''nın sahibi. TFF dijitürk ihalesinden dolayı 420m dolar zarar etti. avrupada bir tane takımımız yok şuan.

12
3
yanıtYanıtla
kavalye delikanlısı:

sen ligi değil fenerbahçe yi özetlemişsin. valla kusura bakma ama ligin dibinde olmanızın sebebi ne tff, ne digiturk, ne de milli oyuncular. başkanını eleştir, futbolcunu eleştir. ağlamakta çığır açtınız bu sene. . .

yanıt3
yanıt6
Düzceli Memet:

İNADINA ALİ KOÇ

6
4
yanıtYanıtla
Ferhat:

Yağcılara yer yok fenerin durumu ortada neyi savunuyorsun

5
5
yanıtYanıtla
Kılıçarslan:

Ne demek yani hem FB muhabiri olacaksın başkanımı eleştireceksin, o zaman Fenerbahçe taraftarı HÜRRİYET gazetesi almasınmı bu nasıl haber bu nasıl tüpçü mantığı anlamadım. . . . . . . . . . . . . . . .

9
1
yanıtYanıtla
SELÇUK:

bir fenerbahçeli olarak bu saatten sonra hürriyet gazetesi benim için bitmiştir

6
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez nasıl olsa işsiz kalmazsın

4
4
yanıtYanıtla
sinsice:

Patronun Fedarasyon başkanı yani hakemi atayan kurumun başı, sen kafana göre takılıp Ali Koç a fenerlilere yaranmak için kendine sıkıntılı bir misyon edinmişsin. patronun gazetesinde ona ateş etmişsin. odunu göstermişler sende hemen Ali Koç u savundum diye ikinci bir sinsi yaklaşımla ucuz kahraman olmaya çalışıyorsun Ali Koç un senin savunmana yalaklığına ihtiyacı yokki. . . hemen söyleyeyim ortada kalırsın bunlar köylü kurnazlığı kimse yemez bunları. . . fenerin durumu vahim, fenerli memnun değil

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title