Haberler

Ünlü baklavacılar Mustafa Seyidoğlu ve Serdar Seyidoğlu FETÖ davasından beraat etti

Güncelleme:

Seyidoğlu Baklavalarının sahipleri Mustafa Seyidoğlu ve Serdar Seyidoğlu'nun FETÖ kapsamında 'Silahlı terör örgüyü üye olma' ile 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs' suçundan yargılandıkları davanın karar duruşması görüldü. Davada Mustafa Seyidoğlu ve Serdar Seyidoğlu için beraat kararı verildi.

SAVCI, ÖRGÜTE ÜYE OLMAKTAN CEZALANDIRILMALARINI İSTEDİ

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanıklar Mustafa Seyidoğlu ile Serdar Seyidoğlu ve avukatları katıldı. Duruşmada görüşü sorulan cumhuriyet savcısı, bir önceki celsede verdiği mütalaasını tekrar ederek, sanıkların 'Silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan cezalandırılmasını, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme' suçundan ise beraat etmesini talep etti.

Ünlü baklavacılar, Mustafa Seyidoğlu ve Serdar Seyidoğlu FÖTE davasından beraat etti

SANIKLAR BERAATİNİ İSTEDİ

Duruşmada kararın açıklanmasının öncesinde son sözleri sorulan sanıklar, beraate ilişkin taleplerini dile getirdi. Mahkeme ardından karar arası verdi.

BERAATLERİNE KARAR VERİLDİ

Mahkeme heyeti, sanıklardan Serdar Seyidoğlu'nun beraatine oy birliğiyle karar verirken, Mustafa Seyidoğlu yönünden ise oy çokluğuyla beraat kararı verdi. Mahkeme başkanı Mustafa Seyidoğlu'nun 'Silahlı terör örgütüne yardım' suçundan cezalandırılması gerektiği yönünde muhalefet şerhi koydu. İki üye hakimin beraat yönündeki oylarıyla Mustafa Seyidoğlu beraat etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500

Yorumlar (13)

Doğrucu Davut veya Vatandaş Rıza:

Dava süreci boyunca elden ele kaç milyon lira döndü acaba, Türkiye gibi neredeyse herşeyin satın alınabildiği bir ülkede yaşayınca insan merak ediyor doğrusu. Bas parayı al beraati. Parası olmayan sefiller ise yatsın cezaevlerinde.

46
5
yanıtYanıtla
CANER CANER:

PARASI OLMAYAN MASUMLAR DİYECEKTİNİZ SANIRIM

yanıt20
yanıt3
coni:

parasi olmayan suclular demek daha mantikli

yanıt8
yanıt3
gıcık:

bi piyasa var diyorlardı , aklıma takıldı.

40
0
yanıtYanıtla
Aaa:

Parası olmayan yatsın böyle paralılarda beraat etsin. Vay beeeee vay.

25
0
yanıtYanıtla
TURKISH LONDON:

para konusmustur

14
2
yanıtYanıtla
adana:

idam idam hani ne oldu yonetim ????????????????????/

9
2
yanıtYanıtla
İsimsiz:

Neyseki cehennem var vatan hainleri için yaşasın cehennem

9
2
yanıtYanıtla
Murat k:

Ülkenin düştüğü hale çooook üzülüyorum. Şehitlerin kanı... Ne oldu mücadele bumu fetöyle... Çok gülünç haldeyiz... Yazık yazık yazık......

3
2
yanıtYanıtla
vatandas:

Bunlarin baklavalarini calan cocuklar hala hapiste mi acaba ?

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title