Haberler

Ümraniyespor'dan Fenerbahçe'yi Kızdıran Tezahürat: Seneye Görüşürüz!

Güncelleme:

Ümraniyespor taraftarları, Fenerbahçe'nin küme düşeceğini iddia ederek "Seneye görüşürüz" tezahüratları yaparken, sevinç sırasında Fenerbahçe stadında ışıklar kapatıldı.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında Ülker Stadında Spor Toto 1. Lig ekibi Ümraniyespor'u konuk etti. Karşılaşma 1-0 Ümraniyespor'un üstünlüğü ile sona erdi. Gol, 89. dakikada Leandrinho'dan geldi. İlk maçı da 1-0 kazanan Ümraniyespor, Türkiye Kupasında çeyrek finale yükseldi.

Ümraniyespor'dan Fenerbahçe'yi Kızdıran Tezahürat: Seneye Görüşürüz!

"SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ FENERBAHÇE"

Karşılaşmayı izlemek için Ülker Stadına giden Ümraniyesporlu taraftarlar, maçın son anlarında Fenerbahçelileri kızdıran bir tezahüratta bulundu. Az sayıdaki Ümraniyespor taraftarı, maçın son dakikalarında, "Seneye görüşürüz Fenerbahçe" tezahüratında bulundu. Bu tezahürat büyük tepki çekti.

Ümraniyespor'dan Fenerbahçe'yi Kızdıran Tezahürat: Seneye Görüşürüz!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (116)

ultras leone:

ben fenerli olsam ve şu tezahüratı duysam, sokağa çıkmam, utanırım aynaya bile bakmam lan :)) (ah aldınız ahh)

31
7
yanıtYanıtla
co hart:

sizinde sonunuz öyle comcomlar

yanıt4
yanıt15
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan yeter yeter gülmekten yazamıyorum artık:)) dar ağacındada olsak tek eğlence fenevbahçe hahahahaha

26
4
yanıtYanıtla
karanlıkta bir gece:

ışıkları kapatarak tecavüzü durduramzsın, dahada hızlandırıyorsun işi

26
3
yanıtYanıtla
BEYİN BEDAVA:

BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE BİR DE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE

yanıt3
yanıt12
TG:

alma TRABZONUN ahını, , çıkar ÜMRANİYE ÜMRANİYE

17
10
yanıtYanıtla
TG:

35 YILDIR BAŞARISIZ OLAN BU 35 YILLIK BAŞARISIZLIK FATURASINI FENERBAHÇEYE KESMEYE ÇALIŞAN ABLAYIŞ BUNDAN SONRAKİ 35 YILDA ŞAMPİYONLUKTAN UZAK BAŞARISIZ SEZONLAR GEÇİRMEYE MAHKUMDUR SİZDEN SONRA BURSA ŞAMPİYON OLDU BU YILDA MUHTEMELEN BAŞAKŞEHİR OLACAK SONRA BAŞKA ANADOLU TAKIMLARI OLACAK AMA SİZ HAYELLER KURMAYA DEVAM EDECEKSİNİZ

yanıt4
yanıt7
kayserili:

bunlar her türlü rezilliği yapar galatasarayın kupa alcağı maçta ışkları kapatmışlardı ışığı kapatınca rezillikleri görünmüyor sanıyorlar

21
6
yanıtYanıtla
alex:

adamlar iki maçta''da soktu it soyları neden kapatıyorsunuz helal sana ümraniye

18
6
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

YAYIN KABLOLARINI KES, IŞIKLARI KAPAT, VAR''I BOZ ŞİKE YAP, ŞAMPİYON YAPAN TEKNİK DİREKTÖRÜ SENMİ ŞAMPİYON YAPTIM DİYE KOV (ŞİKE İTİRAFI) TS. NİN ELİNDEN ŞAMPİYONLUĞU ÇAL. SONRA KUMPAS AYAĞINA KUMA YAT. . E DÜNYA BU İŞTE ÇIKACAK BİR YERDENACISI. İNŞALLAH PTT Yİ BOYLARSINIZ BU SENE BENDE 40 GÜN 40 GECE LOKMA DÖKTÜRÜRÜM.

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title