Haberler

AK Partili Ravza Kavakçı'dan Toplantıya Damga Vuran Sözler: Fenerbahçe Madem Yenilecek, Ümraniye Yensin

Güncelleme:

Uyuşturucu bağımlılarını kurtarmak için kurulan amatör kulübün tanıtımında konuşan AK Parti'nin Fenerbahçeli Milletvekili Ravza Kavakçı Kan "Fenerbahçe madem yenilecek, Ümraniye yensin." dedi.

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, uyuşturucu bağımlısı gençleri sokaklardan kurtarmak için kurulan amatör spor kulübünün tanıtımına katıldı. Toplantıda en ilginç çıkış ise Fenerbahçeli olan Ravza Kavakçı Kan'dan geldi. Kan, "Ben Fenerbahçe taraftarıyım. Fenerbahçe madem yenilecek, Ümraniye yensin" dedi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

Programa Fenerbahçeli olan AK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan'ın sözleri damga vurdu. Burada bir konuşma yapan Kan, "Biz hükümet olarak, sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde elimizden geleni yapıyoruz. Toplum olarak da biz işte böyle spor kulüplerimizin varlığı ile inşallah Hekimbaşı'ndaki örneğinin bütün ülkemize yayılmasını sağlayarak bunu yapacağız" dedi.

AK Partili Vekilden Toplantıya Damga Vuran Sözler: Fenerbahçe Madem Yenilecek, Ümraniye YensinAK Parti İstanbul Milletvekili Ravza Kavakçı Kan

'FENERBAHÇE TARAFTARIYIM, ÜMRANİYESPOR'LA GURUR DUYUYORUM'

Daha sonra konuyu taraftarı olduğu Fenerbahçe'ye getiren Ravza Kavakçı Kan, "Ben futbol oynamıyorum. Fenerbahçe taraftarıyım. Fenerbahçe madem yenilecek Ümraniye yensin. O zaman onunla da gurur duyuyorum. İnşallah bundan sonra hem Ümraniyemizde hem de Hekimbaşımızda, hem Türkiye'mizde yapacağımız gençlere yönelik, spora yönelik, uyuşturucu ile mücadeleye yönelik, her çalışmada bizler de varız" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇELİLER DARILMASIN"

Fenerbahçe-Ümraniyespor karşılaşmasına da değinmeden geçmeyen Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, "Tabi Ümraniye'mizde spor konusunda gayret olunca, samimiyet olunca Fenerbahçe'yi de yeniyoruz. Fenerbahçeliler darılmasın. Futbolda güzel bir şey ama ayarınca yaptığın zaman güzel bir şey. Futbolda çok mesafe almamız lazım ama gençlerimizin de, bütün dünya gençlerinin de futbola yakınlığı, alakası, görünür köy misali herkesin gözünün önünde oluyor. Onun için spor önemli. Amatör spor çok daha önemli. Bizim ilçe belediyelerimiz, büyükşehir belediyemiz mutlaka, büyükşehirimiz yapıyor, ilçelerimiz de yapıyor. Amatör spor kulüplerini mahalleleler bazında desteklememiz lazım. Ben bundan yanayım. Onların her türlü fiziki şartlarını, her türlü imkanlarını, imkansızlıklarını imkanlı hale getirerek, onların arkasında olduğumuzu, hele Hekimbaşımızın da ayrıca arkasında olduğumuzu söylüyorum. Ben sizin arkanızdayım. Buradan söz veriyorum" şeklinde konuştu.

AK Partili Vekilden Toplantıya Damga Vuran Sözler: Fenerbahçe Madem Yenilecek, Ümraniye Yensinİsmet Yıldırım

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ümraniye Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

CİMBOMLU CASUS:

SİZDE FENERİN HALİNE DÜŞECEK SİNİZ

20
6
yanıtYanıtla
maytar:

inşallah

yanıt5
yanıt2
kavak:

bir kızın veya yeğenin boştaysa eğer onuda fenerbahçe başkanı yaparsın işte. ne olacak . . ))))

20
1
yanıtYanıtla
Fenerli:

Ezeli rakibimiz galatasaray bile artık bizimle dalga gecmiyor adamlarda şaşkın fener için üzülüyorlar artık bu duruma düştük yazık artık kimse futboldan zevk almıyor süperligin kalitesi yerlerde eskisi gibi ilgi yok ilgi azalıncada dahada dibe vurucak türk futbolu üzülüyor insan eski derbileri neşeli taraftarları arıyor insan

16
1
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Yazıklar olsun Fenerbahçemizi ne hale getirdiler. Oyda ne büyük umutlarla Ali Koç başa gelmişti. Taraftarlar şimdi Aziz Yıldırımı gündüz vakti el feneri ile arıyorlar.

15
2
yanıtYanıtla
Gemlik:

Bir sen eksiktin. Kirli siyaset değil mi zaten Türk futbolunun sonunu getiren.

15
2
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

NE OLDU HANİ ERSUN GELSUN DERTLAR BİTSUN DİYUDUNUZ NE OLDİ NE OLDİ DE BAKAYM

13
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bi aynaya baksa kendisi acisindan cok iyi olur saniyorum

11
4
yanıtYanıtla
tr:

sanamı kaldı fenerbahce için yorum yapmak kavakçı

8
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

geri zekali sende

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title