Haberler

UEFA, 2019 Yılında İzlenmesi Gereken 50 Genç Oyuncu Arasında Ozan Kabak ve Merih Demiral'a da Yer Verdi

Güncelleme:

UEFA, 2019 yılında takip edilmesi gereken 50 genç yeteneği sıraladı. Listeye Galatasaraylı Ozan Kabak ile Alanyaspor'da forma giyen Merih Demiral da girdi.

UEFA muhabirleri tarafından hazırlanan 2019 yılında takip edilmesi gereken 50 genç yetenek yayımlandı. UEFA'nın resmi sitesinden açıklanan listede Javier Snchez, Ilzat Akhmetov, Juan Miranda, Jadon Sancho gibi genç yetenekler göze çarparken, iki de Türk oyuncuya yer verildi. Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla Avrupa kulüplerinin radarına giren 18 yaşındaki Ozan Kabak ile Aytemiz Alanyaspor'daki performansı sonrası A Milli Takıma davet edilen 20 yaşındaki Merih Demiral da listede kendilerine yer buldu.

UEFA, 2019 Yılında İzlenmesi Gereken 50 Genç Oyuncu Arasında Ozan Kabak ve Merih Demiral'a da Yer Verdi

MERİH İÇİN 'ALPAY ÖZALAN' BENZETMESİ

UEFA, Merih Demiral için, "Kasım ayında Milli Takım'a yükseldi. Oyun stili Alpay Özalan'a benziyor" açıklamasını yaparken, Galatasaraylı Ozan Kabak hakkında ise şu ifadelere yer verdi:"Takımında yaşanan sakatlıklar sonrası forma şansı buldu ve bunu iyi değerlendirdi. Hem ligde, hem de Şampiyonlar Liginde boy gösterdi. Yakında kendisini Milli Takım'da izleyeceğiz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (2)

dıllıkçı:

merih demiral fenerbahçe altyapısında yetişti bedavaya gitti şimdi taş gibi futbol oynuyor fenerbahçede stoper arıyor

1
0
yanıtYanıtla
FEDAİ:

ENERBAHÇE MERİH VE MELİHİ ŞİMDİ MUM İLE ARAYACAK İKİSİ DE BU FENER KADROSUNDA YILDIZ OLUR. MERİH ALANYA DA MELİH BOLUSPOR DA SÜPER OYNUYORLAR. . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title