Haberler

UEFA, Bilerek Sarı Kart Gören Ramos Hakkında Soruşturma Başlattı

Güncelleme:

UEFA Disiplin Kurulu, Şampiyonlar Liginde Ajax ile oynanan mücadelede Real Madridli Sergio Ramos'un bilerek sarı kart gördüğü iddiasıyla oyuncu hakkında soruşturma başlattı.

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında Real Madrid'in Hollanda deplasmanında Ajax'ı 2-1 mağlup ettiği maçta Sergio Ramos'un gördüğü sarı kart büyük tartışma konusu olmuştu.

Kart sınırında olan oyuncu, mücadelenin 89. dakikasında gördüğü sarı kart ile rövanş maçında cezalı duruma düştü. UEFA Disiplin Kurulu da yıldız oyuncunun kasıtlı olarak kart gördüğü gerekçesiyle Ramos hakkında soruşturma başlattı.

Disiplin Kurulu, 32 yaşındaki oyuncu hakkındaki kararını yarın açıklayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

FB1907:

la görür arkadaş size nee? adam aklını kullanıp basit bir maçta cezasını çeker. ne var bunda?sizin uğraşacağınız başka şeyler yok mu?

7
4
yanıtYanıtla
Gs:

Ramos serefsiz bir futbolcu karektersiz rakibini hep kiskirtan

7
3
yanıtYanıtla
misafir:

o zaman kalecilere de her hafta soruşturma açılsın maçı soğutup bilerek kart görüyorlar

8
2
yanıtYanıtla
Malkoçoğlu:

taktik faul denen birşey var

5
2
yanıtYanıtla
Ağa:

Ramos bu herşeyi yapar.

6
0
yanıtYanıtla
FENERBAHÇEM:

kart bahisi oynamıştır belki sizene şike arıyorsan uefa girona realmadrid maçına el at

5
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

şike arıyosan 2011 e bak.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title