Haberler

UEFA Açıkladı! En Başarılı Türk Takımı Beşiktaş

Güncelleme:

UEFA, kulüplerin Avrupa kupalarındaki performanslarını dikkate alarak puan güncellemesi yaptı. Açıklanan rakamlara göre Türkiye'nin en başarılı takımı Beşiktaş oldu.

Son 5 yılın Avrupa kupaları maçları dikkate alınarak yapılan puanlandırmaya göre oluşturulan listede Real Madrid zirvede yer alırken onu Barcelona, Bayern Münih, Atletico Madrid ve Juventus takip ediyor. UEFA'nın kulüp sıralamasındaki güncellemeye göre ilk 10 sıra bu şekilde oluşurken Türk takımları arasında ise ilginç bir tablo ortaya çıktı.

UEFA Açıkladı! En Başarılı Türk Takımı Beşiktaş

BURSASPOR 161. SIRADA

UEFA'nın en iyi 200 takım listesinde 10 Türk takımı bulunurken bunların arasında en az puan toplayan ekip Bursaspor oldu. Yeşil beyazlılar son yıllardaki etkisiz performansıyla listenin 161. sırasında yer aldı.

TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ BEŞİKTAŞ

Listenin en tepesinde ise Beşiktaş var. Son yıllarda Avrupa'da aldığı sonuçlarla önemli puanlar elde eden siyah beyazlılar 62.000 puanla Türkiye'nin en fazla puan toplayan takımı durumunda. Beşiktaş, genel sıralamada 25. sırada bulunuyor.

UEFA Açıkladı! En Başarılı Türk Takımı Beşiktaş

FENERBAHÇE 45. SIRADA YER ALIYOR

Beşiktaş'ın ardından en iyi 2. Türk takımı Fenerbahçe olarak dikkat çekiyor. Son 5 yılda alınan puanlar dikkate alındığında sarı lacivertliler 31.500 puanla Türkiye'nin en fazla puan toplayan 2. takımı durumunda. Fenerbahçe'nin genel sıralamadaki yeri ise 45.

GALATASARAY 67. SIRADA

Galatasaray ise listede en fazla puan toplayan 3. Türk takımı olarak dikkat çekiyor. Son 5 yıl içerisinde Avrupa'da başarılı sonuçlar elde edemeyen sarı kırmızılılar genel sıralamada 22.500 puanla 67.

UEFA Açıkladı! En Başarılı Türk Takımı Beşiktaş

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (48)

kim:

bunlarin kafası güzel heralde güldüm akşam akşam len avrupadaki bebelere sorsan bilir bunu tabiki Galatasaray derler

18
41
yanıtYanıtla
Emin:

Bebeler renkli olan şeylere ilgisinden gs derler Aklı basında futboldan anlayanlar elbette bilimsel verilere bakarak konuşurlar

yanıt10
yanıt6
...:

Uefanın sistemi bu son 5 yıla göre yapılıyor hersey . Son 10 yıl yada son 20 yıla bakın gs açık ara fark atmıştır .

20
33
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞK:

yok son 50 yıl

yanıt17
yanıt10
Uğur:

UEFA KUPASINI PAPAZIN DÖNEMİNDE ALMIŞLARDI 19 YIL OLDU HEY GİDİP HEY “ TÜRKİYENİN EN ŞEREFLİ TAKIMI BEŞİKTAŞ”

26
24
yanıtYanıtla
Uefali 4 yildizli tek takim:

Bjk yanindan gecemez gs nin:)) son 5 yil diyor:)) gs genelde avrupanin en iyi 20 takimi arasında (aradtirin netten)

15
24
yanıtYanıtla
REDKİT:

OLSUN CİNCONUN UEFA KUPASI VAR. :D

16
19
yanıtYanıtla
u.leo:

oraya bir adet de super kupa ekleyelim tinerci kardeş. elalemin var ve konuşuyor senin neyin var anlat dinliyorum?

yanıt6
yanıt2
Kuslar sevinmis:

Son 5 yil diyor. Gs yi kimse gevemez genelde. 1 uefa 1 super kupa 1 s.ligi yari final 1988 3 s.ligi ceyrek final. Daha neler. Biz istatistiksel degil kupalarla en iyiyiz

12
20
yanıtYanıtla
1:

NİYE BİRBİRİNİZİ ÇEKEMİYORSUNUZ BEN ANLAMADIM . EVET SON SENELERDE TÜRKİYEYİ BJK AVRUPADA TEMSİL ETMİŞTİR . ONDAN ÖNCE 2012 YILLARINDADA GS SON 16 KALARAK VE ÇEYREK FİNALDE REAL MADRİDE ELENEREK OLAN 2 YILDADA GS KATKI YAPMIŞTIR . 2008 YILINDA ÇEYREK FİNAL OYNAYAN FB EN ÇOK KATKIYI YAPMIŞTI . DÖNEM DÖNEM BİR TAKIMIMIZ BAŞARILI OLUYOR İŞTE. BURDA BİRBİRİNİZE ÜSTÜNLÜK TASLAMANIN BİR MANTIĞI YOK .

21
9
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title