Haberler

    Tuvalette cinsel ilişkiye girerken yakalandı! Sözleşmesi feshedildi

    Güncelleme:

    İtalya 3. Lig ekibi Reggiana forması giyen Matteo Voltoini, kız arkadaşı ile tuvalette cinsel ilişkiye girerken yakalandı. Bu olay sonrası Voltoini'nin sözleşmesi feshedildi.

    İtalya 3. Ligi'nde ilginç bir olay yaşandı. 3. Lig ekibi Reggiana'nın kalecisi Matteo Voltoini, geçtiğimiz gece bir gece kulübüne gitti. Geç saatlere kadar eğlenen Voltoini, gecenin ardından şoku yaşadı. Futbolcu, kız arkadaşı ile tuvalette cinsel ilişkiye girerken bu anlar kameraya yansıdı. Görüntüler, kısa bir süre sonra internete sızdırıldı.

    KULÜP SÖZLEŞMEYİ FESHETTİ

    Görüntülerin sızmasının ardından Reggiana kulübü, kalecileri Matteo Voltoini ile yola devam etmeme kararı aldı ve futbolcunun sözleşmesini feshetti.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (25)

    COŞKUN ÇAKIROĞLU:

    Lan sizene be kardeşim,fantezinin "dibine" vurmuş adam,zamanında bizimde aykırı yerlerde yapmışlığımız oldu ayrı bir keyfi ve heyecanı var

    17
    8
    yanıtYanıtla
    Pn:

    Pislik seni

    yanıt3
    yanıt10
    COŞKUN ÇAKIROĞLU:

    Bana pislik diyen angut görende seni bu zamana kadar tibette shaholin tapınağında yaşadın zannedecek,neler yapmışsındır kimbilir şimdi ahlak bekçisi kesiliyosun mal:))

    yanıt3
    yanıt8
    ALOOO:

    ULAN BEYİNSİZ FANTAZİNE BAŞLATMA HAYVAN BİLE SİZLERDEN DAHA AHLAKLIDIR

    yanıt8
    yanıt3
    COŞKUN ÇAKIROĞLU:

    Şimdi sen kesin hiç kimsenin kesin karısına kızına bakmayan harama hiç uçkur çözmemiş kimsenin hakkına girmemiş evliya gibi birisidir dimi ulan siz varya siz az gevşek az kaypak aziçten iş yürüten değilsiniz görende seni her gece teheccüd namazına kalkar zanneder:))

    yanıt0
    yanıt0
    Gurbetci:

    Fantazi yapmis genc

    9
    6
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Futbolcu adamsın evin mi yok dışarda tuvalette iş görüyon. . .

    10
    3
    yanıtYanıtla
    DOĞRUSU:

    PARA VAR HAYAT VAR. AMA BUNLARI HESABİ DA VAR LAA MİSTER GAVURLAR !!!

    4
    5
    yanıtYanıtla
    Levent Gercekci:

    bizimkiler cok temiz canim. gaybetmemek icin arasira elerini semaya kaldirirlar

    4
    5
    yanıtYanıtla
    ALOOO:

    NÖRON FUKARASI ULAN NE YİTORSUN NE İÇİYORSUN DA OLMAYAN BEYNİN ÜÇUYOR

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title