Haberler

Türk Takımı Tractor Sazi'nin Maçını 100 Bin Taraftar İzledi

Güncelleme:

İran Liginde mücadele eden Türk takımı Tractor Sazi'nin İstiklal ile oynadığı maçı 100 bin taraftar takip etti.

İran'da Türk nüfusunun etkin olduğu Doğu Azerbaycan eyaletinde faaliyet gösteren Tractor Sazi, İstiklal takımıyla oynadığı karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Ancak bu mücadelede öne çıkan durum Tractor Sazi'nin galibiyeti değil karşılaşmayı 100 bin Türk taraftarın takip etmesi oldu.

Türk Takımı Tractor Sazi'nin Maçını 100 Bin Taraftar İzledi

TÜRK DÜNYASINDA EN ÇOK TARAFTARIN İZLEDİĞİ MAÇ OLDU

100 bin Türk taraftarın Yadegar-e Emam Stadı'nda izlediği bu karşılaşma Türk dünyasında tribünde en çok seyircinin izlediği maç olarak tarihe geçti.

Türk Takımı Tractor Sazi'nin Maçını 100 Bin Taraftar İzledi

Tractor Sazi, İran Ligi'nde 33 puanla 4. sırada bulunuyor. Ligde 38 puanlı Sepahan ise 1. sırada yer alıyor.

Türk Takımı Tractor Sazi'nin Maçını 100 Bin Taraftar İzledi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (32)

kırmızı bayraklar:

güney azerbaycan dan selamlariran''da 40 milyondan fazla türk yaşıyor bizi kardeşlerimizden ayıran eller kırılsınyaşasın TÜRK milleti

62
6
yanıtYanıtla
1453:

hazımsız biri beğenmemiş. çatla,

yanıt25
yanıt3
DÜRBÜNLÜ:

yüzbin kişinin içersinde kaç tane sünni kardeşimiz varmış keşke onuda belirtselermiş.

14
20
yanıtYanıtla
Digorlu Mahmut:

Aynen Katılıyorum Dürbünlü.

yanıt2
yanıt4
türker:

mezhepçilik yapma. mezhepleri araştırdın mı mezhepler oluşurken orada mıydın. ya senin mezhebin yanlışsa o zaman vay haline. araştır biraz

yanıt4
yanıt2
ertürk:

digorlu emin ol ki oradakiler Türkiye yi senden çok severler. bu mu zoruna gitti

yanıt5
yanıt0
munzur babaa:

yalan haber kim saymış, 100 bin lik stadları varmıymışş. . . . şişirin. . .

6
24
yanıtYanıtla
Evt:

Brezilya’da 90 binlik stad var İran ne ara stad yapmış balistik üzerine çalışıyorlar diye biliyorum

yanıt3
yanıt6
şeriat sevdalısı:

elin gavuru 50 sene önce aya çıkıyor biz hala bunlarla övünüyoruz. .

15
14
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kendine şeriat sevdalısı diyorsun ama gavuru övüyorsun? Aya çıktı da n''oldu, Dünya''ya terörü başkaları mı getirdi? Ya uzayda yalnız değilsek sonra ne olacak?

yanıt9
yanıt9
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title