Haberler

Tugay Kerimoğlu için sigara itirafı: Günde 20 tane içiyordu

Güncelleme:

Blackburn Rovers'ın eski futbolcusu Matt Jansen, İngiliz ekibinde beraber forma giydiği Tugay Kerimoğlu hakkında flaş açıklamalar yaptı. Jansen, Tugay Kerimoğlu'nun günde 20 tane sigara içtiğini ancak müthiş bir oyun zekası olduğunu söyledi.

İngiltere'de The Athletic sitesine konuşan Jansen, ''Tugay hızlı veya dayanıklı bir oyuncu değildi. Çok sigara içerdi, hiç durmazdı. Günde 20 sigara içiyordu. Bir gün takım toplantısı yapıyorduk ancak Tugay ortada yoktu. Soyunma odasındaki tuvalete gittik, kapının üstünden sigara dumanları geliyordu. Anladık ki Tugay orada.'' sözlerini kullandı.

Tugay Kerimoğlu için sigara itirafı: Günde 20 tane içiyordu

''TUGAY SİGARA KOKARDI AMA İNANILMAZ ZEKASI VARDI''

İngiliz eski futbolcu, ''Tugay buna rağmen inanılmaz bir oyun görüşüne sahipti. Kendisi için birlikte oynadığım en iyi oyuncu diyebilirim. Koşarken pek görünmezdi ama oyun zekası harikaydı. Belki sigara kokuyordu ama sahada şovunu yapıyordu. Kimse ondan sigarayı bırakmasını da istemedi.'' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (6)

demokrasi neymiş, anlaşıldı mı ?:

. '' Belki sigara kokuyordu ama sahada şovunu yapıyordu. Kimse ondan sigarayı bırakmasını da istemedi. '''' diye konuştu. BİREYE SAYGININ BELGESEL KANITI. Bu cümleden DERS ALMASI gereken BÜYÜKBAŞLARIN sayısı bir hayli fazla.

4
2
yanıtYanıtla
Avrupa Fadimesi 28M2G:

:)))))) aklıma Terim geldi :)))) 6 kasımda nasıl çekiyordu:)))))) canlı izlediğime şükür.

3
0
yanıtYanıtla
MERT:

40 SENE BUNUN İÇİN ÖVÜNÜYORSUNUZ ONUN İÇİNDE BİR ARPA BOYU YOL ALAMIYORSUNUZ. . VİZYONLUSUNUZ YA:)

yanıt0
yanıt0
tırcı osman:

laf aramızda kalsın, tahminen 8 sene evvel civarı her gün gittiğim büfe markette arkada masaya oturmuş bi şey içiyodu, selam verdim Galatasaraylı olduğum için, yanlışta olabilirim yakında bi spor antreman stadı vardı, yoksa bi büfede neden otursun abi, bi şeye bağımılıllığı olmayan insan başarılı olamaz, ya beyni iyi çalışmaz ya da tımarhaneyi boylar abi

0
3
yanıtYanıtla
artvinli:

tırcı osman anlaşılan senin yavaş yavaş beyin damarları tıkanmaya başladı bir nöröloji servisine git gidişatın iyi değil

yanıt0
yanıt0
hafız:

sigara sağlığa zararlıdır ama nikotiin farklıdır demek istemiş:)))

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title