Haberler

TSYD'den program açıklaması: Üzerimize düşeni yaptık, karar artık kulüplerin

Güncelleme:

Türkiye Spor Yazarları Derneği, 4 büyük kulüp başkanına da davet mektubu gönderildiğini ve katılıp katılmama kararını kendilerinin vereceğini açıkladı.

TSYD'den 4 büyük kulüp başkanına gönderilen davet üzerine bir açıklama geldi.

4 büyük kulübe TSYD tarafından davet gönderildiği ve programa katılıp katılmama kararının kulüplerin inisiyatifinde olduğu belirtildi ve "Kamu yararına görev yapan TSYD, kamunun sesine kulak vererek futbolumuzdaki kavga ve sataşmalara son vermek amacıyla 4 kulüp başkanına dün sabah resmi bir davet mektubu göndermiştir. İyi niyetten başka hiçbir maksat taşımayan bu davete katılıp katılmamak davetlinin bileceği iştir. TSYD üzerine düşen görevi yapmış olmanın huzuru içindedir. Bu dakikadan sonra yapacağı tek şey, tribünlere oynayıp taraftara hoş görünmek için kaos ortamı yaratanları takip etmek olacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (11)

GSLİ:

sinsi aliş gene oyunlar peşinde

10
13
yanıtYanıtla
BJK:

ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ DEĞİL FENEVİN DEDİĞİNİ YAPTINIZ , ŞİMDİYE KADAR NERDEYDİNİZ FENEV BAŞKANI AĞLADI DİYE APAR TOPAR KARAR ALDINIZ YOK ÖYLE BJK BAŞKANI KATILMAMALIDIR NOKTA.

13
8
yanıtYanıtla
07:

çokda

yanıt1
yanıt0
Burhan:

ya sen hangi ülkede yaşıyorsun?

yanıt0
yanıt0
58yanlışyaptınız58:

lig 18 takımdan oluşuyor ve üzerinize düşeni nereye yaptınız öbür kulüpler nerede. Trabzon un yaptığını öbür başkanlardan da bekliyoruz 16 kulüp de olmalı diye açıklama yapın.

11
5
yanıtYanıtla
hakan:

her yerin bir büyüğü vardır kaç yıldır süper ligdesiniz onlar bu ligin ağaları

yanıt4
yanıt5
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ahmet Ağaoğlu başkana bakın be fotoda,TRABZONSPOR gibi asil ve karizmatik durmuş,tinertaşın başkanıda daha yeni selülözik çekmiş gibi duruyor:)))

7
6
yanıtYanıtla
hayat işte.:

ali koç yine neyin peşindesin

4
2
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan mal falanmısınız TRABZONSPOR başkanı ağaoğlu bize davet gelmedi diyor siz neyin goygoyculuğunu yapıyorsunuz hala,ayrıca başkan madem futbol konuşulacak bunun yeri kulüpler birliğidir dahası neden 4 takım var,diğer 14 takım nerede diyerek açıklamasına devam ediyor,Ahmet Ağaoğlu helal olsun sana on numara açıklama olmuş

3
2
yanıtYanıtla
ADANALI:

ARKADAŞLAR OLAY ADANA DA ANCAK OLAYI GERÇEKLEŞTİRENLER ADANA İLE İLGİSİ YOK

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title