Haberler

Tottenham, Vedat Muriç'i transfer etmek istiyor!

Güncelleme:

Geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi finalisti Tottenham, Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriç'i kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'nin sezon başında Çaykur Rizespor'dan kadrosuna kattığı Vedat Muriç ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon yaptığı transferlerle ağır eleştirilere maruz kalan sarı-lacivertliler, bu sezon ise iç ve dış transferde yoğun bir dönem geçirdi. Sarı-lacivertliler; Luiz Gustavo, Vedat Muriç, Deniz Türüç, Zanka, Altay Bayındır, Allahyar Sayyadmanesh, Max Kruse, Garry Rodrigues, Murat Sağlam, Mevlüt Erdinç, Emre Belözoğlu ve Adil Rami ile resmi sözleşme imzalamıştı.

FENER, GALATASARAY'IN ELİNDEN KAPMIŞTI

Bu isimlerden, oynadığı futbolla göz dolduran ve şimdiden Avrupa devlerinin radarına giren Kosovalı golcü Muriç ise transferin gözdesi konumunda. A Spor'da yer alan habere göre sarı-lacivertlilerin transferi için ezeli rakibi Galatasaray ile uzun uğraşlar verdiği ve mutlu sona ulaştığı Kosovalı golcü, bu sezon hem Fenerbahçe formasıyla hem de Kosova Milli Takımı ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Tottenham, Vedat Muriç'i transfer etmek istiyor!

TOTTENHAM SEZON BAŞINDAN BERİ İZLİYOR

İngiliz basını, Tottenham'ın bir süredir gündeminde bulunan Muriç'in transferini ocak ayında tamamlanabileceğini duyurdu. Sport Witness'in haberine göre Vedat'ı hemen hemen bütün maçlarında takip eden Tottenham, milli aradaki Cebelitarık ve Kosova karşılaşmalarında da oyuncuyu izlettirecek. Kosova formasıyla İngiltere'ye karşı oynadığı futbol ve attığı golle büyük dikkat çeken Vedat'ın Premier Lig'de bir çok ekibin takibinde olduğu da belirtildi.

BU SEZON 3 GOLÜ BULUNUYOR

25 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon sarı lacivertli ekiple çıktığı 7 Süper Lig maçında 3 gol atıp, 1 asist yaptı. Çaykur Rizespor'dan Fenerbahçe'ye 3.5 milyon euro bedelle transfer olan Muriç'in piyasa değeri de yüksek bir artışla 8 milyon euroya yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriç Fenerbahçe Tottenham Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

DURAN TEKERLEK:

bu adam ne yaptı da bütün takımlar peşinde. ben bir şey göremedim.

9
12
yanıtYanıtla
UYANIK:

DİŞLERİNİ YAPTIRMADAN GİDERSE, KADRO DIŞI KALIR

4
9
yanıtYanıtla
uzaylı:

Satın gitsin zaten bu hocadan bu takımdan bir cacık olmayacak hiç olmassa kulüp biraz borç kapatır.Sonra ersun hocaya genç topçu almayın sakın ona yaşı başı geçmiş adam alın gençleri oynatmak kazanmak alerji yapıyor.......

8
2
yanıtYanıtla
PROF. YORUMCU:

SOL BACAĞI 80M

8
2
yanıtYanıtla
tokatçı:

35m avro

7
3
yanıtYanıtla
VERİN:

ekonomik açıdan ihtiyaç var, bence yüz milyon euroya verilmesinde sakınca yok

7
1
yanıtYanıtla
METİN:

20 verirlerse satılmal 5 e kaliteli bi golcü alırız ama devre arasında değil o arada futbolcu bulamayız

4
1
yanıtYanıtla
ö yeşil:

vedat gerçekten iyi bizim takımlar bu gibi golcüleri oynatmıyor avrupada öyle değil bence avrupada daha iyi işler yapar fiyatı bence 50 m avro demedi deme

1
1
yanıtYanıtla
bi suss:

Falcao yılda 8 Milyon yattığı yerden maaş alsın, Sen 25 yaşındaki Forvetin değeri 8 Milyon de Bu nasıl bir matematik hesabı ?

1
0
yanıtYanıtla
HASTA FENERLİ:

YOLLAYIN BU ADAMI İLERDE ELİMİZDE ÇOK PİS PATLICAK, ADAM AKILI TOPÇULAR ALIN ARTIK BIKTIM GS NİN ŞAMPİYON OLMASINDAN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title