Haberler

Tottenham - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tottenham - Liverpool maçı canlı izle

Güncelleme:

Biletleri karaborsada 25 sterline satılan Tottenham – Liverpool maçı için futbol severler İspanya'nın başkentine akın etti. İki İngiliz takımının kıyasıya rekabet edeceği maç Estadio Wanda Metropolitano Stadyumu'nda yapılacak.

BİLETLER KARABORSADA 184 BİN TL'YE ALICI BULUYOR

Şampiyonlar Ligi finaline iki İngiliz takımı olan Tottenham ile Liverpool kaldı. Estadio Wanda Metropolitano stadyumunda oynanacak futbol maçı, Cumartesi günü TSİ 22:00'de yayınlanacak. Futbol severlerin yoğun ilgi gösterdiği maç nedeniyle maç biletleri karaborsada 25 bin sterline (184 bin TL) satılıyor.

Yaklaşık 68 bin kapasiteli Estadio Wanda Metropolitano Stadyumu'nu dolduracak iki takımın taraftarına toplamda 34 bin bilet satıldı. Öte yandan 50 bin kişinin de maç ortamını tatmak için şehri ziyaret edeceği bekleniyor.

BEN DAVİES MÜCADELEDE OLMAYACAK

Tottenham takımında daha önce sakatlık yaşayan Harry Kane, Harry Winks ve Davinson Sanchez karşılaşmada yer alabilecek. Victor Wanyama hakkında net bir karar yok. Ben Davies'in sakatlığı ise sürüyor. Kane'in oyunda olması Tottenham'a büyük avantaj sağlarken, Son Heung-Min ya da Lucas Moura'nun kulübede oturması anlamına geliyor.

Tottenham - Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tottenham - Liverpool maçı canlı izle

LİVERPOOL SÜRPRİZ KADROYLA YEŞİL SAHADA OLACAK

Diğer İngiliz takım Liverpool'da ise kasığından sakatlanan Roberto Firmino'nun sağlık durumunun iyi olduğu söylenirken, tek sakat oyuncu ise Naby Keita olarak biliniyor. Menajer Jurgen Klopp'un sahaya sürpriz bir kadroyla çıkması beklenirken, orta sağ üçlüsünde kaptan Jordan Henderson ve Fabinho'nun yanına koyacağı isim ya James Milner, ya da Georgio Wijnaldum olacak gibi görünüyor. Sakatlık yaşayan Andrew Robertson'ın sol bekteki yerini alabilir. Dejan Lovren'in yerine Joel Matip'in forma giymesi de diğer olasılıklar arasında.

TOTTENHAM, İKİ KARŞILAŞMADA DA LİVERPOOL'U ZORLADI

Liverpool, bu sezon Premier Lig'de Tottenham ile oynadığı iki karşılaşmada da, son dakikalardaki gollerle 2-1 kazanmıştı. Liverpool, Tottenham karşısında daime zorlu bir karşılaşma yaşıyor.

TOTTENHAM – LİVERPOOL MAÇI HANGİ KANALDA?

2019 Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında Liverpool ile Tottenham'ı karşı karşıya gelecek.İspanya'nın başkenti Madrid'de Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22.00'de oynanacak maç, beIN Sports Haber'den şifresiz yayınlanacak.

TOTTENHAM İLK KEZ FİNALDE

Şampiyonlar Ligi'nde kupanın sahibini bu akşam ekranlara gelecek olan Liverpool Tottenham maçı belirleyecek. Wanda Metropolitano Stadyumu'nde oynanacak final maçı ile Avrupa'nın en büyüğü belli olacak. Yarı finalde Barcelona'ya ilk maçta 3-0 yenilen Liverpool, rövanşı 4-0 kazanarak finale yükseldi. Tottenham ise ilk maçta Ajax'a 1-0 mağlup oldu ancak rövanşı 3-2 kazanarak finalde Liverpool'un rakibi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wanda Metropolitano Tottenham Liverpool Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (10)

.:

GÖNLÜM LİVERPOOL AMA TOTTENHAM ALACAK GİBİ :(

1
4
yanıtYanıtla
gerçekçi:

tabiki liverpol ama süpriz yapabilen bir rakibi var

5
0
yanıtYanıtla
gerçeker:

neden tabiki liverpol liverpolda oynayan akrabanmı var yoksa takımın sahib kankanmı ucuz kahraman

yanıt0
yanıt2
Hakan07:

final maçına kurallar gereği zaten şifre koyamaz insanları yemeyin

3
2
yanıtYanıtla
ADAM:

adamı hasta etme

yanıt1
yanıt1
ÇARLİ:

maçın favorisi yok

0
4
yanıtYanıtla
yorum:

iyi ki hangi kanalda yayınlayacağını yazmışınız ha iğrençsiniz

2
0
yanıtYanıtla
Ali:

Bu mac oynanmadimi.oynandi..ne bicim haber yapiyosunuz.

2
0
yanıtYanıtla
abdi mutlaka izllesin:

fiko, abdi yi maçı izlemeye gönderseydin. . hiç üst düzey maç ynamadı, hiç ol mazsa izleseydi bari

2
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Hangi kanalda yayınlanacağını bulmak için şu haberi çözerken kör oldum :))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title