Haberler

Tolga Ciğerci, Galatasaraylı Taraftarları Çıldırttı: Çiftlik Bank'a Para Kaptırmıştır

Akhisarspor'a kaybeden Galatasaray'da Tolga Ciğerci, sarı-kırmızılı taraftarların hışmına uğradı: Bu adamı araştırın, kesin Çiftlik Bank'a para kaptırmıştır.

Ligde Başakşehir'i yenerek yeniden zirveye kurulan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 2-1'in rövanşında Teleset Mobilya Akhisarspor'a 2-0 mağlup oldu ve kupadan elendi. Akhisarspor, tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.

GALATASARAY'DA YEDEKLER OYNADI

Galatasaray'da Fatih Terim büyük rotasyon yaptı. Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup eden kadrodan Mariano, Serdar, Donk, Gomis, Rodrigues, Denayer ve Feghouli yedek soyunurken Nagatomo ve Belhanda kadroya alınmadı. Bu oyuncular yerine Maicon, Ahmet, Tolga, Yasin, Selçuk, Eren, Sinan, Linnes ve Latovlevici forma şansı buldu.

Öte yandan Galatasaray'ın aldığı bu yenilgi, sosyal medyayı adeta salladı. Futbol yorumcularının dışında Galatasaray taraftarları da maçla ilgili sitemlerini dile getirdiler. İşte o paylaşımlardan bazıları:

  • Tolga Ciğerci araştırılsın, bu adam Çiftlik Bank'a para kaptırmadıysa bir şey bilmiyorum. Yok böyle bir beyin.
  • Galatasaray takım otobüsünde Terim'in DJ'si herhalde yanlış parça koymuş. Ayrıca da camları az yumruklamışlar olacak ki motive olamamışlar...
  • Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finali için Diyarbakır'da otel rezervasyonunu yaptırmıştı. Ama futbolcuların yatacak yeri yok.
  • Galatasaray'ı ayakta tutan oyuncuların kimler olduğunu bugün bir kez daha gördük... Sezon sonu vedalaşılması gereken bir düzine oyuncu var.
  • Nagatomo sol bekse Latovlevici başka bir şeydir.
Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Fatih Terim Galatasaray Ahmet Tolga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500

Yorumlar (6)

Adınızı YazınMEMET33:

CUMARTESİ SAATLER 20, 45 LERİ GÖSTERİRKEN TÜRKİYE VE GALATASARAY CAMİASI ALANYADAN GELEN HABERLE; FATİH TERİM VE YANCILARI HASAN ŞAŞ VE DAVALA DAVARLARINDAN EBEDİYEN KURTULACAKLAR.

4
5
yanıtYanıtla
SAF CİMBOMLU:

EN BAŞTA PARATORU ARAŞTIRIN KAÇ PARA KAPTIRMIŞ TOSUNA DİYE. TOLGANIN NE SUÇU VAR? SAÇMALAMAYIN. bENMİ HAZIRLIYORUM AYLARDIR FUTBOLCULARI. TUDOR ZAMANINDA FİŞEK GİBİ TOP OYNAYAN ZIMBA GİBİ ADAMLAR NE OLDU? KİM MÜSEBBİBİ BU VAKALARIN ALLAH RIZASI İÇİN. LATONUN TOLGANIN ERENİN MAICONUN NE SUÇU VAR. ALLAH ALLAH SALDIRIN DEMEKLE OLMUYORMUŞ DEMEKKİ. ÇALIŞMAK VE DAHA FAZLA ÇALIŞMAK GEREKİYORMUŞ. FATİH HOCA İSTİFA HEMEN ŞİMDİ. YADA ALANYA MAÇINDAN SONRA.

1
5
yanıtYanıtla
TANJU:

BU YEDEKLERİN HEPSİ DEĞİŞMESİ LAZIM BUNU NE LAN

6
0
yanıtYanıtla
FBLee:

Çiftlikbankzedelerden ne farkı var gese taraftarının, onlara mavi yumurta, sarı inek satmışlar sizede Tolga Ciğersizi uhahahahhahah Acı varmı acıııı :))

1
0
yanıtYanıtla
:

HEP FATİH TERİMİN İŞLERİ BUNLAR . O KADAR KAZMA FUTBOLCUYU SAHAYA ÇIKARIRSAN OLACAĞI BUYDU .

0
0
yanıtYanıtla
harikiri:

eren, sinan yasin selcuk serdar sutlanali

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title