Haberler

TFF Başkan Vekili Erdal Bahçıdan'dan Nihat Özdemir'e mektup: Ertelenmemesini anlamakta zorlanıyorum

Güncelleme:

TFF Başkan Vekili Erdal Bahçıvan, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e mektup yazdı. Bahçıvan, erteleme kararının alınmamasını anlamakta zorlandığını söylerken, ağır vicdani sıkıntılar yaşamaktan endişe duyduğunu belirtti.

TFF Başkan Vekili Erdal Bahçıvan, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e "Süper Lig maçlarının ertelenmemesinin" ardından Özdemir'e mektup yazdı.

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın yayınladığı Erdal Bahçıvan'ın Nihat Özdemir'e yazdığı mektupta; "Kararınızı anlamakta zorlanıyorum" ifadeleri kullandı.

İşte Bahçıvan'ın yazdığı mektup;

"Değerli Yönetim Kurulu Üyeleri, öncelikle bu hassas günlerde hepinizin sağlıklı olmasını umuyorum. İnsanlık tarihinin herhalde en ağır ve bedeli en yüksek salgın dehşetlerinden birinin hep birlikte içinden geçiyoruz. Bütün dünyayı ağır bir travmaya sokan bu süreç maalesef ülkemizi de her geçen gün derinden etkiliyor.

"ANLAMAKTA ZORLANIYORUM"

Hemen herkesin mutabık olduğu bir tek nokta var 'Kendimizi ve sorumlu olduğumuz kitleyi azami gayretle korumak.' Her türlü sosyal aktivitenin, seyahatlerin, insani buluşmaların gün be gün minimize edildiği bir dönemde binlerce insani seyahat, hijyen, endişe gibi nedenlerle farklı risklere sokabilecek olan 'Lig maçlarına devam' konusundaki ısrarımızı hakikaten anlamakta zorlanıyorum.

"KORKUM, AĞIR VİCDANİ SIKINTILAR YAŞATMASIDIR"

Endişem bu katı inadımızın ilerleyen günlerde bizlere altından kalkamayacağımız ağır vicdani sıkıntılar yaşatmasıdır. Bu mesajı tamamen bir insani sorumlulukla yazdığımı da hepinizin lütfen bilmenizi isterim"

TFF Başkan Vekili Erdal Bahçıdan'dan Nihat Özdemir'e mektup: Ertelenmemesini anlamakta zorlanıyorum

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Altaylı Nihat Özdemir Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (12)

ts61:

bizim hakkımız olan kupayı şikeci kuşlara verirken vicdanınız neredeydi?

3
0
yanıtYanıtla
fbli:

şikeci sensin yalan atma, eskişehirle, gençlerbirliğiyle, bursayla nasıl birlik olduğunuzu tüm türkiye biliyor, bu ligde hak ederek şampiyon olan tek takım fenerbahçedir gerisi yalan

yanıt1
yanıt0
anti cehalet:

siyasi bir karar. . . herkes ertelensin dedi ama trabzon başkanı hayır dedi herkesin dediği değilde onun dediği oldu. . .

0
1
yanıtYanıtla
ts61:

bu kadar korkuyorsunuz işte trabzon''dan, bu ligde bizim dediğimiz olsa 36 senede tek bir kupa alamazdınız emin ol

yanıt3
yanıt1
fbli:

böyle takımdan kim korkmaz ki? rize maçından dönerken otobüsümüzü kurşunlayan sizdiniz, sırf rize küme düşsün diye bursayla birlik olan sizdiniz, bize karşı her kaybettiğinizde hakem döven yine sizdiniz, insanlar trabzona deplasmana gitmeye korkar oldu sizin yüzünüzden

yanıt1
yanıt0
YAŞLI KURT:

Bilmezsiniz donen oyunu parayı. Heyy heyy

1
0
yanıtYanıtla
misafir:

tff baskani bu isi yürütecek kriterlere sahip olmadigi anlasiliyor hemen istifa etmesi gerekir.

1
0
yanıtYanıtla
EV SAHİBİ:

Hee öyle şahıslar hemen de istifa ediyor bizim ülkede. Hee. Evet evet.

yanıt0
yanıt0
önder kalafat:

ya kardeşim maçlar iptal etseniz dünyanın sonumu gelecek neyin kafasını yaşıyorsunuz . sanki şu anda insanların tek düşündüğü futbol

0
0
yanıtYanıtla
ORTALIK KARIŞTI İBRAHİM:

Bir kurumun başkanı ve önde gelenlerinden olmak için beklenen özellikler: cahil olacaksın, vizyonsuz ve gamsız olacaksın, geceleri rahat rahat uyuyacaksın

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title