Haberler

Benjamin Tetteh'in Menajeri Sascha Empacher: Bu Transfer Muhtemelen Olacak

Güncelleme:

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Benjamin Tetteh'in menajeri Sascha Empacher, "Oyuncum Galatasaray'ı çok istiyor, biz elimizden geleni yaptık ve kulüple anlaşmaya vardık. Bu transfer muhtemelen olacağa benziyor." dedi.

Devre arası transfer döneminde kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da gözler Alan ve Pato'nun ardından Benjamin Tetteh'e çevrildi. Galatasaray, 21 yaşındaki oyuncu için harekete geçerken genç futbolcunun menajeri Sascha Empacher, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''BU TRANSFER OLACAK GİBİ"

Akşam'a konuşan Sascha Empacher, ''Çek basınında, Gana basınında ve Türkiye'de futbolcu hakkında birçok haber yapılıyor fakat Tetteh'nin menajeri benim. Benjamin Tetteh gerçekten çok iyi bir golcü, Fatih Terim de bunun farkında ve hocanın transfer listesinde '1' numarada. Oyuncu Galatasaray'ı çok istiyor, biz elimizden geleni yaptık ve kulüple anlaşmaya vardık, artık son söz Sparta Prag'ta. Galatasaray'ın teklifi biraz aşağıda kaldı fakat arada uçurum yok, iki taraf da anlaşmaya çok yakın. Bu transfer muhtemelen olacağa benziyor.'' sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

gs:

şu olacak galiba laflarını bi bırakın la gına geldi

11
1
yanıtYanıtla
CİMBOM pendik:

bolu spor lu ismail galatasaraya gol atmadı diye kovuldu bence buradan pis kokular geliyor bedava sirke baldan tatlıdır bomba patlar yakında

1
7
yanıtYanıtla
Tabiyat:

Alan gitti veren geldi tette gitti pepe geldi pato gitti patoz geldi sallayin nereye kadar düşer bahçe bile takviye yapıyor bizde tık yok

4
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

AŞAĞIDA BİR EZİK VAR KENDİNCE EĞLENİYOR GERİ ZEKALI AKLI EVVEL ÇOCUK. GS 1905 DİYE YAZIP SONRA HEMŞİNLİ DİYE GÜYA ONA CEVAP VERMİŞ VE SONRADA AYNI YAZIYLA ŞAPKACIYA HEMŞİNLİ OLARAK YAZMIŞ. GİT 15 YAŞ ALTI ÇOCUKLARLA ARKADAŞLIK ET BE DANGALAK. ORAYA BİRŞEYLER SAÇMALAYIP ÇOK TEPKİ CEVABI ALINCA BAŞARILI OLMUŞ GİBİ MESUT! OLAN KSK. Lİ İZMİR EZİĞİ HADİ ORDAN. BU ADAMA CEVAP YAZMAYIN SAYIN GALATASARAYLI ARKADAŞLAR VE CİDDİYE ALMAYIN YAZILARINIZI ANLAYACAK ÇAPTA DEĞİLDİR.

2
0
yanıtYanıtla
Mervan kaya:

yeter kimseye kandırmayın

2
0
yanıtYanıtla
benjamin franklin tettehh:

CİMBOMDA PARA YOG. YOGSA BEN GELECEK

2
0
yanıtYanıtla
BOZKURT:

hemşinli sen tam bir eziksin

1
0
yanıtYanıtla
Demedi deme İbrahim:

Bunlar Ali Cengiz oyunları beyler. . . . . . .

0
1
yanıtYanıtla
Demedi deme İbrahim:

yenitransfer idmana çıkmış kim mi semiiiiih gaya Zaza çokça yenilmiş. Bayaaaaa

0
1
yanıtYanıtla
U.A:

YALANDA BAŞTAKİLERİ BİLE GEÇTİNİZ NASIL BİR TRANSVER ANLAYIŞINIZ VAR SİZİN LANET GELE. . :)

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title