Haberler

Tarık Çamdal: Yeniden Milli Takım Formasını Giymek İstiyorum

Güncelleme:

Galatasaray'dan Antalyaspor'a transfer olan Tarık Çamdal, "İnanıyorum ki kısa sürede eski performansımı yakalayacağım. Göstereceğim performansla yeniden milli takım formasını giymek istiyorum" dedi.

Antalyaspor'un devre arasında kadrosuna dahil ettiği Tarık Çamdal, DHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Antalyaspor'a transferinden dolayı mutluluğunu dile getiren Tarık Çamdal, Antalya'da tesislerin, kulübün çok iyi olduğunu söyledi. Ailesinin de kendisiyle Antalya'ya yerleştiğini belirten Tarık Çamdal, Galatasaray'dan sonra Antalyaspor'a transferinin gerçekleşmesinin kendisi için çok iyi olduğunu vurguladı.

"GALATASARAY DEFTERİ KAPANDI BENİM İÇİN"

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve teknik direktör Bülent Kormaz'a transferinin gerçekleşmesinden dolayı teşekkür eden Tarık Çamdal, "Böyle bir fırsat benim için çok önemli. Ben inanıyorum ki kısa sürede eski performansımı yakalayacağım. Bu yönde çalışmalarımı sürdürüyorum. Genelde çift antrenman yapıyorum. Galatasaray defteri kapandı benim için. Yeni bir sayfa açtım kendime. Göstereceğim performansla yeniden milli takım formasını giymek istiyorum" diye konuştu.

"ESKİ PERFORMANSIMA ULAŞMAK İSTİYORUM"

Antalyaspor taraftarının desteğinden dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Tarık Çamdal, şöyle dedi:

"Hepsi bana güveniyor. Bende onların güvenini, bu kulübün bana verdiği fırsatı boşa çıkarmamak için en iyi şekilde değerlendirip eski performansıma ulaşmak istiyorum. Bu benim için de büyük fırsat. Uzun süredir oynamadığımdan dolayı oluşan kasığımda hafif bir sakatlığım var. Çift idman yapıyoruz, takım antrenmanlarına da katılıyorum. Her şey benim için iyi gidiyor. Çok eksiğimin olduğunu düşünmüyorum. Hazır bir seviyeye bir kaç gün içerisinde geleceğimi düşünüyorum. Her şey güzel olacak burada."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Tarık Çamdal Galatasaray Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

HASAN IŞLAK:

ÖNCE ALDIĞIN HAKSIZ KAZANÇLARIN VEBALİNİ DÜŞÜN BOŞA SALLAMA

19
2
yanıtYanıtla
Kozmonot:

Formayı ben gönderirim sana yeterki futbolu bırak.

15
0
yanıtYanıtla
SONTARIKBÜKÜCÜ:

GALATASARYDAN YEDİĞİN PARALAR HARAM ZIKKIM OLSUN AYAĞIN KIRILSINDA FUTBOL KARİYERİN BİTSİN

9
4
yanıtYanıtla
Mesut:

Yok artık o kadarda değil. Ayağıda kırılmasın da, insadır sonuçta

yanıt0
yanıt0
maraşlı ahmet:

Vallah Yazık ya Galatasaraydan aldığın para helalmi sence yattığın yerden para aldın diğer oyuncuların alın teri dökerek kazandığı başarılardan allah ıslah etsin

11
0
yanıtYanıtla
Vedat1973:

fenere gitseydin yahu

8
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

şahtın şahbaz olcan heee

10
0
yanıtYanıtla
Tabiyat:

Senden düdüklü tencere bile olmaz

9
0
yanıtYanıtla
Mesut:

Sana verilen paraya yazık. Seni gs ye alanlardan hesap sormak lazım aslında

9
0
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

BU SAATTEN SONRA SENDEN BİLARDO TOPU BİLE OLMAZ PARAGÖZ

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title