Haberler

Tahkim'den son dakika Fenerbahçe açıklaması!

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, "Fenerbahçe'den sözlü beyanlar alındı. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; alınan ara kararların gereği yerine getirildikten sonra dosyanın karara bağlanmasına oybirliği ile karar verilmiştir." açıklamasında bulundu.

TFF Tahkim Kurulu, bugünkü olağanüstü toplantıda Fenebrahçe'nin harcama limiti itirazını görüştü. Kurul, itiraz sonucunu ara kararlar yerine getirildikten sonra açıklayacak.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin Kulüp Lisans Kurulu'nun 17.01.2020 tarihli kararına itirazı incelendi. Duruşma için tayin edilen, 21.01.2020 Salı günü saat 17:00'de Fenerbahçe A.Ş. Kulübü Başkanı Ali Yıldırım KOÇ, Başkan Vekili Semih ÖZSOY Kulüp vekilleri Av. Alper PİRŞEN, Av. Özge TOKARLI GÜNDÜZ ve Kulüp görevlisi (CFO) Serdar YILDIZ'ın hazır olduğu görüldü, sözlü beyanları alındı. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; alınan ara kararların gereği yerine getirildikten sonra dosyanın karara bağlanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir."

Tahkim'den son dakika Fenerbahçe açıklaması!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (20)

MEMET33:

ÇARE ŞİKE. . . . . . . . . . .

12
11
yanıtYanıtla
Mahmut17:

Memet33 nerde bir fener haberi varsa altta senin yorumun şike yaptı 6 0 yediğiniz maç şike mi değil mi

yanıt4
yanıt8
kuyruk acısı zordur:

memet33 ne boş adamsın

yanıt1
yanıt1
kudreto:

fenerasyon zırvalamış

16
7
yanıtYanıtla
PORTAKAL:

AMAN FENER DÜŞMESİN AMAN FENERE BİŞEY OLMASIN AMAN FENER CEZA ALMASIN AMAN FENER BATMASIN AMAN FENER ŞAMPİYON OLSUN DİYE YILLARDIR ÇABALAYA ÇABALAYA FENERİ YERDEN KALKAMAYACAK DURUMA SOKTULAR FARKINDA DEGİLLER. AMA AZ SİZİN GİBİLERE. SIRF ALİ KOÇTA PARA VAR UMUDUYLA ASIRLIK ÇINARLARI FUTBOLUN F SİNİ BİLMEYEN ELLERE EMANET EDEN TARAFTARA ŞAMPİYONLUK ZATEN YAKIŞMAZ.

12
7
yanıtYanıtla
hadbildirici:

bu yorumundan da anlaşıldığı üzere hakemler ve masabaşı oyunlarıyla türkiyede şampiyon olup avrupada son 27 maçta 2 kez kazanıp rezillliğin ve çirkefliğin hadsafhaya ulaştırıldığı ve başında zımparatorun bulunduğu rezil takımın taraftarısın . . . Feneri bitirmeye çalışırken Türk futbolunu bitirdiniz de asıl sizin gibi eksiklerin haberi yok

yanıt17
yanıt8
MEMET33:

HADDİNİBİL! FENER OLMASA EĞER BU FUTBOLUN İÇİNDE. TÜRKİYEYE ŞİMDİYE KADAR EN AZINDAN 3 TAKIM 5-6 KERE UEFA KUPASI GETİRİRDİ, TÜRK FUTBOLUNUN KATİLİDİR RUM TAKIMI. . .

yanıt15
yanıt11
MHS:

Evet hadbildirici 27 MAÇTA 2 GALİBİYET HİÇ YAKIŞMADI aSLANA ama yıllar yılı GS nin başarıları sayesinde avrupada gururlandık. Avrupada febe biraz biliniyorsa bu da GS nin sayesindedir. Çünkü GALATASARAY TÜRKİYEDİR avel.

yanıt8
yanıt11
bymacho:

Anlayan varsa anlatsın, ne yapacak FB, transferlerine lisans çıkarcakmı, yada ara transfer yapabilecekmi, nedir anlatsın biri, bu FENERASYON diya diya yeri göğü inletenler siz daha iyi bilirsiniz yazında anlayalım.

14
3
yanıtYanıtla
Orhan Kaptan:

Eee sonuc ne ?

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title