Haberler

Süper Lig'de ilk 3 hafta programı açıklandı!

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu ilk 3 hafta programını açıkladı.

2019-2020 Süper Lig Cemil Usta Sezonu 1-3. haftalarının müsabaka programı açıklandı. TFF'den yapılan açıklamada, "Süper Ligde ilk yarının kalan programı, 29 - 30 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Grup Fikstür çekimleri sonrasında düzenlenerek ilan edilecek.

MALATYASPOR-BAŞAKŞEHİR MAÇI ERTELENEBİLİR

Bununla birlikte, Medipol Başakşehir FK'nın Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'na yükselmesi ve Play-Off Turu 1. maçının 20 Ağustos Salı gününe planlanması halinde, Yeni Malatyaspor'un 15 Ağustos Perşembe günü oynayacağı Avrupa Ligi maçı da dikkate alınarak, her iki takıma eşit dinlenme günü sağlanamayacak olması nedeniyle 1. haftada oynanacak olan Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir FK müsabakası ileri bir tarihe ertelenecek.

Ligde 1. Hafta oynanacak Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir karşılaşması, ekiplerin Avrupa kupalarında bir üst tura erişmeleri halinde her iki takımın da eşit dinlenme sürelerine sahip olamayacağı gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelenecek." ifadelerine yer verildi.

İşte fikstür:

Süper Ligde ilk 3 hafta programı açıklandı!

Süper Ligde ilk 3 hafta programı açıklandı!

Süper Ligde ilk 3 hafta programı açıklandı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

500

Yorumlar (8)

SALİH:

nihat üzdemir dandikbahçe şaibeli sezonu başlıyor

5
6
yanıtYanıtla
kral:

oh ne güzel gsye yancısı denizliyi vermişler ilk hafta

2
5
yanıtYanıtla
kuş avcısı:

yaran mı sızladı krallll

yanıt1
yanıt1
ASLI:

UMARIM YANDAŞŞEHİR OLYMPİAKOSDAN TARİHİ FARK YER. DİN SÖMÜRÜCÜLERİNE KARŞI ELİN YUNANI TERCİH EDERİM.

2
1
yanıtYanıtla
can:

aynen katılıyorum

yanıt2
yanıt1
karakartal:

ben bir beşiktaş taraftarı olarak bu yıl şampiyonun fb olacağını düşünüyorum. gs değil falcao bu yıl messiyle ronaldoyu da getirse şampiyon olamaz. federasyon başkanlığına oturan nihat özdemir mhk yi de ayarlar.

2
0
yanıtYanıtla
lezbiyen salih:

2. HAFTA B. ŞEHİR-FB VE 3 HAFTA FB-TS HAFTANIN MAÇLARI OLUR.

1
1
yanıtYanıtla
SEYİT SARI:

Hatırladığım önemli şeylerden biri GS avrupada oynarken çoğu maçları erteleyerek gidişata göre tarih belirliyorlardı s0n 4 sezında BJK avrupada hiç maçı ertelenmedi takım 1 gün bile dinlenmedem lig maçlarına çıktı şimdi duyuyorumki bu erteleme hastalığı nüksedecek gibi GS yarar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title