Haberler

Süper Lig 2019-2020 sezonu fikstürü çekildi! İşte derbi tarihleri

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, 2019-2020 Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu fikstür çekimi yapıldı. Özellikle yeni sezonda oynanacak maçlar ve derbilerin tarihleri merak ediliyordu. Fikstür çekimi beIN Sports Haber kanalından canlı olarak yayınlandı. İşte fikstür ve derbi tarihleri...

Süper Lig'de 2019-2020 Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu fikstür çekimi gerçekleşti. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda yapılan ve saat 21.00'da başlayan fikstür çekimine TFF yetkilileri ve kulüp temsilcileri de katıldı. 2019-2020 Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu fikstür çekimi beIN Sports Haber kanalından canlı olarak yayınlandı.

SÜPER LİG 16 AĞUSTOS'TA BAŞLAYIP 17 MAYIS'TA BİTECEK

Spor Toto Süper Lig'de 2019 - 2020 sezonu bu yıl 16 Ağustos'ta oynanacak maçlarla başlayacak. İlk yarı 29 Aralık tarihinde tamamlanacak ve ikinci yarı da 17 Ocak'ta başlayıp 17 Mayıs'ta noktalanacak.

Süper Lig'de 2019- 2020 sezonunda ilk yarıda oynanacak olan İstanbul derbileri 6., 9. ve 16. haftalarda oynanacak.

İŞTE SÜPER LİG'DE KRİTİK MAÇLARIN HAFTALARI

2. Hafta: Medipol Başakşehir - Fenerbahçe
3. Hafta: Fenerbahçe - Trabzonspor
5. Hafta: Beşiktaş - Başakşehir
6. Hafta:Trabzonspor - Beşiktaş
6. Hafta: Galatasaray - Fenerbahçe
9. Hafta: Başakşehir - Trabzonspor
9. Hafta: Beşiktaş - Galatasaray
12. Hafta: Başakşehir - Galatasaray
13. Hafta Trabzonspor - Galatasaray
16. Hafta Fenerbahçe - Beşiktaş

1. HAFTA

Sivasspor - Beşiktaş

Fenerbahçe - Gazişehir Gaziantep

Yeni Malatyaspor - Medipol Başakşehir

Gençlerbirliği - Çaykur Rizespor

Kasımpaşa - Trabzonspor

Kayserispor - Alanyaspor

Konyaspor - Ankaragücü

Denizlispor - Galatasaray

Göztepe - Antalyaspor

1. LİG FİKSTÜR ÇEKİMİ YARIN

Spor Toto 1. Lig fikstür çekiminin de 18 Temmuz Perşembe günü yine aynı yer ve saatte gerçekleşeceği duyuruldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

beIN Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

Öz Cimbomlu:

Fikstür degisir Mayislar degismez... Şampiyon Cim Bom

10
8
yanıtYanıtla
Sedat:

Şampiyon Galatasaray sonuç belli Diğer takımlarda artık kendi aralarında takılsınlar çünkü Mayıs : ŞAMPİYON GS

6
8
yanıtYanıtla
Kenan:

KADROLU HAKEMLERİNİZ YOK ALTTA KENDİNİZE YER BEĞENİN

yanıt0
yanıt0
Başakkk:

Basaksehir maçları ne zaman derbiden sayılmaya başlandı

11
2
yanıtYanıtla
VOLTA:

Aynı şehrin takımları arasında yapılan maçlara derbi denir.he bizde zamanla anlamı değişmiş büyük takımlar arasındaki Maçlara diyoruz.yani Trabzon-gs arasındaki maça da derbi diyoruz.ama bizdeki yeni anlamına göre de Başakşehir-gs maçına derbi denebilir çünkü Başakşehir kaç senedir hep şampiyonluğa oynuyor hem de büyük dediğimiz bazı takımlar ligde kalma mücadelesi verirken.yiğidi öldür hakkını yeme.

yanıt5
yanıt7
gercekci:

fikstür ne alaka nasil olsa sampiyon gene GALATASARAY CIM BOM BOM.

4
6
yanıtYanıtla
Avcı:

Cincon unutsun artık parayla şikeyle şampiyonluğu..b.Yıldırım serkan çinar kadro dışı kaldı..Bu sne tertemiz bir lig olmasi dileğiyle başarılar bütün takımlara..

yanıt6
yanıt4
NAYLOOONCUU:

NAYLONSARAY NAYLONSARAY CİM BOM BOM

yanıt2
yanıt0
Darth _V12:

BOŞ YAPMAYIN EN ZOR FİKSTÜR FENERBAHÇE NİN 2. Hafta: Medipol Başakşehir - Fenerbahçe3. Hafta: Fenerbahçe - Trabzonspor6. Hafta: Galatasaray - Fenerbahçe

3
6
yanıtYanıtla
Yine yeniden:

Dünyanın en şaibeli, en kurgulu, en tartışmalı ligin fikstürü çekildi. Hala heyecanla lig sonunu merak edenler var mı gerçekten?

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title