Haberler

Steven Gerrard'dan Olay Galatasaray-Fenerbahçe Yorumu

Güncelleme:

İngiliz futbolunun efsane ismi ve Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard, düzenlediği basın toplantısında futboldaki şiddetle ilgili açıklamalarda bulunurken Galatasaray-Fenerbahçe derbisinden bir örnek verdi.

Futboldaki şiddetin azalması için tribüne gelen taraftarların eğitilmesi gerektiğini belirten Gerrard, "Bu sadece yerel bir sorun değil. Dünya çapında, bazı yerlerde bu tür sorunlar var. İnsanlar tezahürat yapıyor tamam ama sahaya da bozuk paralar fırlatıyorlar. Hepimiz sorumlu davranmalı ve sahayı korumalıyız. Tribünlerin davranışlarını düzeltmeleri için hep birlikte çalışmalıyız." dedi.

"TAM ANLAMIYLA HAYAL KIRIKLIĞI"

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan derbi olaylarını örnek gösteren Gerrard sözlerini şöyle tamamladı: "Tribün olayları ve davranış sorunları, tüm dünyada yaşanan bir problem. Bir maça gidiyorsunuz, örnek olarak Türkiye'de oynan Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki bir maça. Yaşanan olayları görüyorsunuz. Tam anlamıyla hayal kırıklığı!"

Steven Gerrard'dan Olay Galatasaray-Fenerbahçe Yorumu

SON DERBİ MAÇTA SAHA KARIŞMIŞTI

2 Kasım tarihinde Galatasaray ve Fenerbahçe derbisinin bitiş düdüğü ile birlikte iki takım oyuncuları saha içinde birbirine saldırmış ve tüm dünyanın dikkatini çeken olaylar yaşanmıştı. Saha içindeki kavga sonucunda 3 futbolcu kırmızı kart görmüş ve kaos Avrupa basınında büyük yankı uyandırmıştı.

(Skor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (24)

kim:

Besmele çek la sana mı kaldı Türk futbolunu karaliyorsun bunların derdi başka İngiliz holiganlarindan örnek ver tüm dünya sizi biliyor

13
4
yanıtYanıtla
ss:

la olum adam türk adını steven gerard diye yazmış buraya bide cevap veriyonuz :)

yanıt0
yanıt0
KELALOĞLU:

Yalanmı

13
4
yanıtYanıtla
KANARYA:

bu ingilizler ne kadar masumlar dönüp bir kendilerine bakıyorlarmı bi baksana

12
4
yanıtYanıtla
steven gerrard:

yalanmı doğru söylüyorum liğiniz beş para etmez

15
0
yanıtYanıtla
Sanami kalmis gerzart:

Hadi ordan sizin İngiliz Holiganlar in yaptığı marifet leri yediği naneleri hiçmi gormuyorsun.

12
3
yanıtYanıtla
ss:

la olum adam türk adını steven gerard diye yazmış buraya bide cevap veriyonuz :)

yanıt0
yanıt0
hakan07:

bizim liğ ingiliz ligi karşısında malesef gazoz ligi

12
0
yanıtYanıtla
yabancı:

Kavga edenlerin tamamı yabancı futbolcular

4
3
yanıtYanıtla
co hart:

HAHAHAHHAHA GÖYA DÜNYA DERBİSİ KİM KİMİ KANDIRIYORSA

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title