Haberler

Volkan Demirel, Aston Martin'i ile bakışları üstüne topladı

Güncelleme:

Sezon başında Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın ekibine dahil olan Volkan Demirel, eşi Zeynep Demirel ile gittiği etkinlikte aracıyla ilgi odağı oldu.

Sezon başında futbolu bırakan Volkan Demirel, eşi Zeynep Demirel ile Nişantaşı'ndaydı. Fenerbahçe teknik ekibinde yer alan tecrübeli futbolcu etkinlik sonrasında lüks aracıyla beğeni topladı.

Frasa-Türkiye maçının oynandığı saatlerde bir etkinliğe katılan eski futbolcu, çıkışta yeni Aston Martin otomobiliyle görüntülendi. Demirel çiftinin, James Bond filmlerini aratmayan aracıyla dikkatleri üzerine topladı.

MİLLİ MAÇI TAKİP ETMEDİ Mİ?

Milli futbolcu Volkan Demirel, tüm Türkiye'nin Frasan-Türkiye maçını merakla takip ettiği saatlerde eşi Zeynep Demirel'le Nişantaşı'nda bir etkinlikte yer alması görenleri "Milli maçı takip etmiyor mu?" diye merak ettirdi.

SANAT GALERİSİ AÇTILAR

Tablo ve heykellerle evlerinin havasını değiştiren çift, yakın bir tarihte ise Demirel Sanat Galerisi'ni açtı. İlk sergi ise geçtiğimiz yaz Ege'nin incisi Bodrum'daki lüks bir otelde yapıldı. Evdeki birçok parçayı galeriye taşıyan ikili, çağdaş sanatçıların da tanınmalarına imkan sağladı.

Volkan Demirel, Aston Martin'i ile bakışları üstüne topladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Zeynep Demirel Volkan Demirel Aston Martin Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

ziyaa:

Zehir zıkkım olsun.

24
29
yanıtYanıtla
Başkent:

aha görün işte salaklar sizin Sms''ler nereye gitmiş :)

37
3
yanıtYanıtla
Zaza:

İŞLERİ GÜÇLERİ, BAZILARINA HAVA ATMAK. . HİÇ SEVMEM BÖYLE TİPLERİ.

24
12
yanıtYanıtla
ayhan:

volkan milli takıma küs taraftara küfrediyor ya milli maçlarda izlemez adamlık yok diyoruz anlamıyorsunuz milli maç izlemek için milli olmak lazım . milli takımdan prim alanların hepsi milli değil zaten

13
18
yanıtYanıtla
Ali:

Dinime söven müslüman olsa siz milli futbolculara sahada yuhlayın hakaret edin futbolxular arasında ayrım yapın sonrada sucu futbolcuya atın federasyon gs nin sahaaına maç vermekle büyük hata yaptı

yanıt8
yanıt3
uCube:

Eee, o almayacakta ben mi alacağım. Adam yıllarını vermiş kaleciliğe bırakın da bir güzel arabası olsun değil mi? Hayrını görsün ne diyelim, gözümüz yok Allah daha çok versin. ;))

12
8
yanıtYanıtla
DOCTOR BEY:

Yakışır kardeşime, Allah güzel günlerde kullanmak nasib ve müesser eylesin, Allah olmayanlara ve herkese en iyisini versin Amin

7
10
yanıtYanıtla
Celil:

Hak etmis kazanmis sizlere ne oluyor sizlere faydasi vafmi

4
12
yanıtYanıtla
celile:

sen avukatmısın yoksa yancımısın celile

yanıt2
yanıt0
fırat:

Nereden geliyor bu değirmenin suyu , bu adam ne üretmiş te bunu kazanmış ?

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title