Haberler

Ümit Özat: Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi hocası Fatih Terim

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Teknik Direktör Ümit Özat, "Çalıştığım en iyi teknik direktör Fatih Terim. Herkes egosunu tatmin etmek için savaşıyor. Fenerbahçeliler alınıp darılmasın Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi hocası Fatih Terim'dir." ifadelerini kullandı. Özat ayrıca, bir gün Fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini de açıkladı.

Fenerbahçe'nin forveti Vedat Muriqi hakkında da konuşan Özat, Fenerbahçe'nin başına geçmek istediğini de belirtti. Özat, tecrübeli Teknik Direktör Fatih Terim'le ilgili de konuştu.

İşte Ümit Özat'ın açıklamaları:

Adana Demirspor'dan ayrılık süreci çok ani gelişti. Bir sabah 'helalleşelim dediler, biz de 'tamam' dedik. Murat Sancak'ın bende emeği çoktur. O benim için ayrıdır. Murat Sancak benim her zaman abimdir. Çocuklarımın, hanımımın abisidir. Ömrümün sonuna kadar da böyle olcaktır. Antrenörlüğün doğasında kovulmak vardır. Kovulmayan antrenör antrenör değildir. Ben bunu Manisaspor'dayken de demiştim. Azerbaycan'ın Sabah FK takımı ile sıkı temaslarımız oldu. Bizim de kendimize göre beklentilerimiz var. Sabah FK'nın maçlarını da izledim. Yurt dışında günü birlik olmuyor bu işler bunlar Türkiye'de hemen oluyor ama yurt dışında bu işler böyle değil. Sabah FK ile geçen hafta sıkı temas halindeydik. Doğru bir tercih yapmak lazım. Azerbaycan'nın doğru bir ülke olduğunu düşünüyorum. Hatayspor'dan resmi ya da gayriresmi teklif almadım.

"TÜRK FUTBOLUNUN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ HOCASI FATİH TERİM'DİR"

"Çalıştığım en iyi teknik direktör Fatih Terim. Herkes egosunu tatmin etmek için savaşıyor. Fenerbahçeliler alınıp darılmasın Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi hocası Fatih Terim'dir. Ben olmayan bir şey söylemiyorum. Sizin maç izlemediğiniz stadyumlarda Fatih Terim maç yönetmiştir. O ayrı bir dünya. Fatih Hoca ile 6 maç çalıştım, biraz daha çalışsam daha farklı olabilirdi. Fatih Terim'in üzerine algı operasyon yapılıyor. Fatih Hoca merhametli adamdır."

Ümit Özat: Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi hocası Fatih Terim

"VEDAT MURIQI ÇALIŞMAYI SEVEN BİR ÇOCUK"

"Vedat çok çalışkan bir çocuk. Vedat o dönem antrenmanlarda bile gol atmakta zorlanıyordu. 3 yıl önce ben bu açıklamayı yaptım. Mourinho, Lukaku'yu Chelsea'den gönderdi, M. United'a aldı. Antrenör bindiği dalı kesmez. Vedat'ı ben gönderdiğim için artniyetli insanlar bunu paylaşıyor. Çamur at izi kalsın diyorlar. Vedat çalışmayı seven bir çocuk Allah da yardım ediyor."

"HAYALİMDE FENERBAHÇE'YE TEKNİK DİREKTÖR OLMAK VAR"

"Herkesin hayali var. Benim de hayalimde Fenerbahçe teknik direktörü olmak var. Kişilerden beklentim yok. Çalışmak lazım. İçimi bir Allah bir de ben bilirim. Türklük; Fenerbahçelilik, Galatasaraylılık, Beşiktaşlılık, Trabzonsporluluk değildir, Türklük; kendi vatandaşına sahip olmaktır. Rakibinize saygı duymanız lazım. Biz her şeyi çok iyi biliyoruz."

Ümit Özat: Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi hocası Fatih Terim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Fenerbahçe Ümit Özat Haberler

500

Yorumlar (53)

Memleketim:

Ümit bu yalakalik niye? Cakma imparatora yardimcimi lazimmis. En teknik adam diyorsun kimi yetisdirdi. Kime futbol ögretti. Simdi bana emre, okan duyeceksiniz. Emre ve okani yetisdiren Hagi idi. Su cakma imparatoru sisirmeyin artik. Sisirdiginiz kadar sisirdiniz. Paris macinda yenil sonra kendisi yalaka medya yorumculari yenilgiyi örtpast etmek icin iyi oynadik iyi oynadi yorumu yapiyorlar. Sirf cakma imparator havaya sokulsun diye. Yeter futboldan anlayanlar konussun artik. Biktik ylakalikdan.

9
16
yanıtYanıtla
Adios Amigos:

öyle deme kardeş zımparator kimi yetişdirdi diyorsun ben diyeyim yahu ayılana gazoz bayılana limon denen yedek kulübesi basan buda köfteci basmadan ders aldığı bir eğitim hocası kebabçı öğrencisi karşı takımın yedek kulübesini basar önüne kim çıkarsa tokatlar tokatlayamayacağını annadığı kişi olursa kaçar birde hocası zımparatorun öğrettiği bayılma karakterini oyunculuğunu güzel kullanarak uygular işte sen bu adamı nasıl hesaba katmassın geleceğin gs hocasıdır........

yanıt0
yanıt0
aa:

konusma lan memleketım. sen cok mu ıyı anlıyon. bır macta ınsanları yargılıyonuz.

yanıt6
yanıt2
GS:

KISKANÇLIĞIN NİYE, DERDİNİZ NE SİZİN BAŞARILI OLMUŞ BİR İNSANDAN. SAYGI DUY HADDİNİ HUDUDUNU BİL

yanıt9
yanıt1
ahmet:

Bir seferde doğruyu konuş antilop kellesi. .

yanıt0
yanıt0
1234:

Vardır bir çıkarı

9
13
yanıtYanıtla
Haklı:

Adam objektifçe doğruları konuşmuş niye ağlıyorsunuz fenerliler ?

13
8
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

Fenerbahçeliyim ama yalana gerek yok adam haklı. Kişilik olarak hiç hazzetmesem de Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi teknik teknik direktörü şüphesiz ki Fatih Terim''dir. . .

8
6
yanıtYanıtla
mete:

Bu sefer ne içtin ?Malüm senin gibi adamlar ayık gezmezler dikkat ette biryerini kaybetme. .

3
9
yanıtYanıtla
Ulvi Güneş:

Şenol Güneş düşmanlığı söyletiyor. Ağzı ile konuşmuyor yani.

4
8
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title