Haberler

Ümit Karan Shkupi'deki görevinden istifa etti!

Güncelleme:

Makedonya ekibi FC Shkupi'yi çalıştıran Ümit Karan teknik direktörlük görevinden istifa etti. Karan, ayrılığı Instagram hesabından duyurdu.

4 Ekim 2018 tarihinde Shkupi Kulübü'nde Teknik Direktör olarak göreve başlayan Ümit Karan görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İşte Ümit Karan'ın açıklaması;

Yaklaşık 1 sene önce başlamış oldugum görevimden istifa ediyorum. Beni tanıyanlar iyi bilir ki kaybetmeyi hiç sevmeyen, hırslı hep bir adım ötesini düşünen bir yapım vardır. Geçen sene küme düşme potasından aldığım Shkupi takımını Avrupa Ligi'ne taşıdık ekip olarak. Gönül isterdi ki Avrupa kupalarında bir adım daha öne gidelim. Sonuç olarak bugün itibariyle kulübün ve yönetimin önünü açmak adına Shkupi kulübündeki görevimi kendi isteğimle sonlandırıyorum. Tüm süreçte yanımda olan futbolcu kardeşlerime, her zaman yanımızda olan taraftara iyi ve kötü günde tüm destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun"

Ümit Karan daha önce de ABD'de Malatyaspor USA takımını çalıştırmıştı.

Ümit Karan Shkupi'deki görevinden istifa etti!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ümit Karan Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (9)

BESTAMİ:

Fatih hocanın yanına gel, havadan şampiyon olursun. Son 2 sezonda olduğu gibi

7
15
yanıtYanıtla
gs:

ağla

yanıt1
yanıt2
Memleketim:

Baslangic acayip kaybetmeyi hic sevmezmis. Sanki karierinde 5 sampiyonlar ligi kupasi, 3 dünya kupasi 5 avrupa kupasi var. Türkiyede sikeyle alinan sampiyonlukdan baska ne var karierinde?

5
3
yanıtYanıtla
gürkan:

şikeyi türkiyeye getiren fener bahcedir ayrıca sizlerde olmayan uefa ve süper kupa var

yanıt3
yanıt2
erkin:

Olumsuz yorum yapanlara bakin hepsi fenerbahceli!!!!Hala SUPER KUPA VE UEFA KUPASININ acisini yasiyorlar. Siz basarisizsiniz diye bizde mi ulkemize kupa getirmeseydik?100 kusur yillik takimsiniz daha Avrupa dan bir tane kupa getirdiniz mi ulkemize?Isiniz guvunuz Galatasaray i kiskanmak.

2
4
yanıtYanıtla
Erkin:

Senin derdin nedir kardeş yorum yapanlara ve fenerli olduguna inandiklarina salliyosun sana bisey diyen oldumu ne yaran varda simdi sen UEFA kupasini sokuyosun mevzuya konu bumu Bence senin bir kuyruk acin varki olayi kupalara getiriyosun ne FB ne BJK sorgulamak senin haddin degil dedigin gibi 100 yillik kulup bunlar sen 19 yil once kupayi aldinda ne oldu gerisi geldimi hani ondan sonra nerde final oynadin nerden kupa getirdin bi anlat oyle sansa yada fetoyle alinan kupanin bana burda laga lugasini yapma bu ulke icin tarihinde cok seyler yapmis olan 100 yillik kuluplere dil.uzatma bencil cok biliyonuz yaa kupaymis onu bile almayi beceremeyip kirdiniz lan gorgusuzler

yanıt3
yanıt0
fb:

bence feneri yirmi küsür senedir kadıköy de yenemiyolar bu arkadaş ta belli ki 20 yaşlarından küçük ne yapsın çocuk; hasret var içinde sığmıyo taşıyo:))

yanıt1
yanıt1
Memleketim:

Beyaz tv de rasimin yeri bosaldi. Haftaya oraya oturursun.

5
0
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

PTT de iyi takım kurmuş fakat şu an isteneni veremeyen bir takıma gideceğini düşünüyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title