Haberler

Vitoria-Arsenal maçını Halis Özkahya yönetecek!

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda oynanacak Vitoria-Arsenal karşılaşmasında Halis Özkahya düdük çalacak.

FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya, UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda Portekiz temsilcisi Vitoria ile İngiltere ekibi Arsenal arasında oynanacak mücadeleyi yönetecek.

DÖRDÜNCÜ HAKEM ALPER ULUSOY OLACAK

6 Kasım Çarşamba günü D. Afonso Henriques Stadyumu'nda TSİ 18.50'de oynanacak karşılaşmada Özkahya'nın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Cem Satman yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

KASIMPAŞA-YENİ MALATYA MAÇINI YÖNETMİŞTİ

Halis Özkahya, Süper Lig'in 10. haftasında Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor mücadelesini yönetmiş ve Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a kart gösterdikten sonra "Defol" diyerek olay olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Halis Özkahya Vitoria Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

cenk:

yazık bu hakemin düdüğü alınmalıdır adaletin a sı yok eyyamcı

4
0
yanıtYanıtla
yıldırım44:

Hadi bu maçtada hoca itiraz ederse at bakalım yiyeyekmi. İnş. elin ayağın birbirine dolana dünyaya rezil olasın. Malatyalıların ahını almayacaktın.

3
0
yanıtYanıtla
SER59:

SEN HİÇ AVRUPADAKİ MAÇLARDA TEKNİK ADAMLARIN SAHA KENARINA GELİP KABADAYILIK YAPTIĞINI GÖRDÜNMÜ. BÜTÜN DAYILAR BİZDE. HASAN ŞAŞ FATİH HOCA VE DİĞERLERİ. . BU HAFTA İNGİLTERE LİGİNİ SEYRET BAKALIM AMA TEKNİK ADAMLARI SEYRET

yanıt0
yanıt2
malatyaspor:

bu adama nasıl maç veriyo uefa bu kadar beceriksiz bencil satılık bir hakemi nasıl verir. enteresan

1
0
yanıtYanıtla
dfd:

Teknik direktöre defol falan demesin orada

1
0
yanıtYanıtla
Turgutt:

Türkiye süper Liginde maç yöneten kaşarlanmış hakemler gönderilmeli . . . . . . . . Bu düşüncelerimin Kasımpaşa -Malatya maçındaki olanlarla alakası yok . . . Bu bahsettiğim hakemler güdümlü maç yönetiyorlar işi öğrenmişler . . . Nerden ne geleceğini biliyorlar . . . ?

0
0
yanıtYanıtla
Beşiktaş ordusu:

YERE YATSANA YER YATSANA HALİS ÖZKAHYA YERE YATSA. BJK DÜŞMANI HALİS AKILLI OL SERGEN YALNIZ DEĞİLDİR. DÜDÜĞÜNÜ ASACAKSIN TETİKÇİ HALİS.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title