Haberler

Tuzlasporlu oyuncudan 'kavga' açıklaması: Bir arkadaşımızın kafası yarıldı

Güncelleme:

Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından iki takım futbolcuları birbirine girdi. Maç sonunda konuşan Tuzlasporlu Muhammed Akarslan, "Galatasaray 4-0 yaptıktan sonra Muslera kaleden hareket yaptı. Sonra koşarak geldi maç bitince, arbede oldu. Birisi kafa attı, arkadaşımızın kafası yarıldı, teknik heyetten biriydi sanırım." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanşında Galatasaray, TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tuzlaspor'u 4-0 mağlup etti ve tur atlayan taraf oldu. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'ndaki maçın bitiş düdüğünün çalınmasının ardından saha karıştı. Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Muslera ile Tuzlasporlu futbolcu Gökhan Çıra'nın saha kenarından giderken aralarında başlayan sürtüşme, soyunma odası koridorlarına taşındı. Bir anda futbolcular sahaya geri döndü ve iki takım futbolcuları arasında gerginlik devam etti ve polis araya girdi.

MUSLERA'YA SERT TEPKİ

Maç sonunda Tuzlaspor forması giyen Muhammed Akarslan A Spor'a konuştu. Akarslan, "İlk maçın avantajını korumak istedik ama Galatasaray büyük camia, kazandı. Önemli olan sondaki olaylar. bu olaylar büyük camiaya yakışmıyor. Muslera ağza alınmayacak laflar ediyor kulübemize, yumruk atıyor. Galatasaray'ı böyle kenetlediğimiz için mutluyum." dedi.

Tuzlasporlu oyuncu maç sonunda açıkladı: 1 arkadaşımızın kafası yarıldı

"MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ, YAKIŞMADI"

Akarslan, "Galatasaray 4-0 yaptıktan sonra Muslera kaleden hareket yaptı. Sonra koşarak geldi maç bitince, arbede oldu. Birisi kafa attı, arkadaşımızın kafası yarıldı, teknik heyetten biriydi sanırım. Maçın önüne geçti, yakışmadı." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (26)

BJK:

TUZLA BİRİLERİNİN MAŞASI OLMA !!! MUSLERA TÜRKİYENİN ENİYİ KALECİSİ EN BEYEFENDİ KALECİSİ YENİLGİYİ HAZMEDEMEDİNİZ . OLAY ÇIKARAN KİŞİ SOSYAL MEDYA FENOMENİ BİLEREK YAPTI

10
7
yanıtYanıtla
maho ağa:

Sen BJK li misin gerçekten. Terim ne beyefendileri yoldan çıkardı. Bakınız: İsviçre milli maçı Şİfo Mehmet

yanıt5
yanıt3
senin trol olduğuna adım gibi eminim:

h. s.

yanıt3
yanıt3
SU KABADAYISI FATİH:

BİR YERDE TERİM VARSA ORDA VAROŞLUK HAFİFLİK HERZAMAN MEVCUTTUR

9
6
yanıtYanıtla
Kenan:

BUNLAR ÇİRKEFLİK YAPMADAN MAÇ KAZANAMAZ AVRUPADA YEMİYOR DURUM ORTADA MUSLERA KALMIŞTI EFENDİ OLAN ONUDA KAYBETTİK

4
8
yanıtYanıtla
MEMET33:

SENİN SEVİNCİN FENER GALİBİYETLERİNE DEĞİLDE KÖTÜ SONUÇLANAN HERTÜRLÜ GALATASARAY MAÇLARINA, DEĞİLMİ? ÇOK AĞIR GALATASARAY KOMPELKSİ BARINCIRIYORSUN BÜNYENDE, KENDİ TAKIMINLA İLGİNEN VE KURTUL BU BASKIDAN KOÇUM.

yanıt0
yanıt1
misingirto:

TOP-çu gökhan yapınca hoşmuydu ASLAN MUSLERA

10
2
yanıtYanıtla
Pendik:

He he 50 metre koşmuş muslera kamera görmedi:) bir de hareket yapmış taaa kaleden görmüşler. İsmini vermek istemedikleri kafası yarılmış. Yersen

7
3
yanıtYanıtla
terranova:

sen nerenle dinleyip anlıyon ya. çocuk ne zaman muslera kulübeye koştu dedi, ismini vermek istemediğim diye bişey ağzından çıkmadı. ayrıca musleranın kulübeye yönelik hareketinin görüntüsü az önce gösterildi. bu kadar çirkeflik olmaz.

yanıt1
yanıt1
TUZLA:

YAVVV YÜRÜÜÜÜÜ GİİİİİTTTTT

yanıt1
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title