Haberler

Tuvana Türkay ile Alper Potuk havalimanını birbirine kattı

Güncelleme:

Fenerbahçe futbolcu Alper Potuk ile birlikte İstanbul'dan Dalaman'a gidecek olan Tuvana Türkay THY'ye ateş püskürdü. Sevgili Alper Potuk'un uçağı kaçırması sonrasında uçaktan inen ünlü isim daha sonra Instagram'dan THY'yi eleştirdi.

Oyuncu Tuvana Türkay ile 3 yıldır bir dargın bir barışık aşk yaşayan Fenerbahçeli topçu Alper Potuk önceki gece THY ile İstanbul'dan Dalaman'a gideceklerdi. İstanbul Havalimanı'na erken gelen Tuvana Türkay uçağa yalnız bindi. Sevgilisi gecikince uçaktan çıktı. Ardından Instagram'da THY'ye ateş püskürdü.

"REZİLSİNİZ"

Yaptığı paylaşımda "Rezilsin THY. Uçak hala körükten ayrılmamışken kapıdaki yolcuyu almamak, yakını burada beklerken. Ben uçaktan ayrılıyorum ama siz yolcuyu almıyorsunuz" yazdı.

Tuvana Türkay bu paylaşımıyla mağdur olduğunu iddia ederken THY'den gelen şu açıklama gerçekleri ortaya çıkardı: "00.45 seferine 00.41'de gelen Alper Potuk, Tuvana Türkay'ı arayarak 'Beni uçağa almıyorlar. Uçaktan in, rötara girsin' demiştir. Bunun üzerine uçaktan inen Tuvana Hanım söz konusu sosyal medya paylaşımını yapmıştır. Ayrıca kendisi uçağa binerken, görevliye Alper Bey yetişemezse tek başına uçacağının bilgisini vermiştir."

Bilgi: THY kurallarına göre; iç hat uçuşlarında check in işlemleri uçuştan 45 dakika önce tamamlanmış olmak zorunda.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Hava Yolları Tuvana Türkay Alper Potuk Dalaman Haberler

500

Yorumlar (72)

Adınızı Yazın:

bu futbolcular alışmış hep kendilerine ayrıcalık tanınmasına geçen senede arabalı vapurda bir tanesi olay çıkarmıştı itibar etmeyin şunlara havalara giriyorlar kendini beğenmişler aziz sancar gibi bilim insanlarına değer verin

35
0
yanıtYanıtla
Selim:

Mal ya, bir de thy’ye suç buluyor. İki dakka sonra kalkacak uçağa binmek istiyor.

34
1
yanıtYanıtla
Türk:

Siz kimsiniz ? Şımarıklık yapmayın, sisteme saygı duyun hem suçlusunuz hem güçlü. Sizi bizim gevşek medya pofpofluyor ya değilse bir hiçsiniz. Haberinizin yapılması bile gereksiz

32
0
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

bu topçular ve popçular olmasaydı dünyamız daha temiz ve huzurlu olurdu.

27
4
yanıtYanıtla
tışikkkkkkk:

keşke sende olmasaydın sevmiyorum seniiiii

yanıt4
yanıt17
MR FACİA:

Allahın kıroları

28
0
yanıtYanıtla
mustafa:

fazla sohbet etmeyin zamanında gelin. yolcuları bekletmeyinnnnn

27
1
yanıtYanıtla
dddd:

ulakalalar ordaki onlarca kişi sizin keyfinizi beklemek zorunda mı

26
0
yanıtYanıtla
Yorum:

Babasının Jeti...yaaa....haaaa....haaa.....

yanıt8
yanıt0
Ali yilmaz:

Geri zekali hem haksiz Hemde ukelalik yapiyor cezasi? Yok salla sallayabildigin kadar

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title