Haberler

Tuvana Türkay'dan Alper Potuk'a Gönderme

Güncelleme:

Süper Ligin 28. haftasında oynanan ve 1-1 berabere biten Fenerbahçe Galatasaray derbisinde Alper Potuk, kaçırdığı pozisyon sonrası eleştirilmişti. Alper Potuk'un eski kız arkadaşı Tuvana Türkay'dan ilginç bir paylaşım geldi.

Alper Potuk'un kaçırdığı gol taraftarların büyük tepkisine neden olurken, sarı lacivertli futbolcunun eski sevgilisi Tuvana Türkay'dan ilginç bir paylaşım geldi.

Türkay kaçan golün hemen ardından sosyal medya hesabından gülerken bir fotoğrafını üzerine 'gülen yüz' emojisi koyup paylaştı. Diğer paylaşımlarından da bir eğlence mekanında olduğu görülen Türkay bu paylaşımının Alper'e gönderme olduğu öne sürüldü.

Tuvana Türkay'dan Alper Potuk'a Gönderme

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tuvana Türkay Alper Potuk Haberler

500

Yorumlar (4)

inan eroğlu:

MAZBATA NE OLDU

3
3
yanıtYanıtla
gerçekci:

bu kız gerçekten çok karaktersizmiş böyle beş para etmez bir adama göndermeler yaparak kendinin de ne kadar karaktersiz olduğunu gösterdi ikisi de birbirinden rezil

4
2
yanıtYanıtla
Feyonte:

çıldırdınız mı, her şey neden gönderme olsun?

5
0
yanıtYanıtla
Haydar:

Insanda biraz utanma olur.. Senin için zamaninda verilen paraya yazik ulan.. Yillardir bu kulüpdesin insan bir giram gelišme göstermezmi ya. Kiralik gönderin bi anadolu kulübüne akli basina gelsin

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title