Haberler

Tümer Metin, Fenerbahçe Stoperlerine İsyan Etti: Biri Bana İzah Etsin

Güncelleme:

Zenit - Fenerbahçe mücadelesini yorumlayan Tümer Metin, "Fenerbahçe 3 gol yemiş, 3'ünde de stoperler ortada yok. Bu nasıl oluyor? Biri bana izah etsin." dedi.

Ülkemizi Avrupa Liginde temsil eden Fenerbahçe, son 32 turu rövanş maçında Zenit ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonundan Michael Oliver yönetti. İlk maçta Zenit'i kendi sahasında 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu maçın rövanşında Rus ekibine 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

"BİRİ BANA İZAH ETSİN"

Maç sonunda beIN Sports ekranlarında mücadeleyi yorumlayan Tümer Metin, Fenerbahçe stoperlerine tepki gösterdi. Metin, "Fenerbahçe 3 gol yemiş, 3'ünde de stoperler ortada yok. Bu nasıl oluyor ya? Biri bana izah etsin." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tümer Metin Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

Vatandaş:

Fenerin Sadık çocuğu tam bir artist olmuş acayip rol yapıyor. Birisi dokundu mu göklere sıçrıyor 77 kemiği birden kırılmış gibi . lakin bunu bir yerler iki yerler ondan sonra adın sahtekara çıkar unutma. Beşiktaş maçında özellikle hakemlerin bu çocuğun hareketlerine dikkat etmelerini istiyorum.

5
8
yanıtYanıtla
YUVARLANAN ADAM SADIK:

Sadık diye bi stoper var adam yerden kalkmıyor. her pozisyonda yerde adam

7
4
yanıtYanıtla
İsyaaannn:

oda insan bırak hata yapsın ara ara ona gelene kadar sürekli hata yapan kimler var sadık tekmeye kafayla giren yürekli bir oyuncu diğerleri hangisinde ruh var hepsi hayalet gibi

yanıt3
yanıt4
ŞAPKACI:

SADIK 1 METRE YANINDAN GEÇEN TOPLA, AYAKLA SAKATLANMA NUMARASI YAPAN VE HAKEMİ ALDATIP RAKİBE KART GÖSTERTİREN SAHTEKAR BİR TOPÇUDUR. DEŞİFRE OLDUKÇADA ANTİPATİK OLUP HAKEMLERDEN KENDİSİ KART GÖRECEKTİR.

yanıt6
yanıt0
ŞAPKACI:

SİLİMANİLER, AYEWLER, DİĞERLERİ ÇATIR ÇATIR OYNADI GOL ATTI SİZ MEHMET TOPAL GARİBİNE YÜRÜYORSUNUZ. AYIPTIR BEYLER.

5
5
yanıtYanıtla
erol.k:

europa da ugrasacagina ligde kalma mücadelesine konsantre gererk

9
1
yanıtYanıtla
:

TÜMER SENİNKİDE SORUMU . SADIK EN SON KONYA MAÇINDA BAKKALA GİTTİ ONDAN SONRA DAHA NE GÖREN NE DUYAN OLDU :D:D:D

10
0
yanıtYanıtla
HIRBO:

SADIĞI 1 MAÇTA PUYOL İLAN EDERSEN OLACAĞI BU SADIK PUYOLUN ANCA SAÇI OLUR

8
1
yanıtYanıtla
Kona:

Ersunsuz FB daha iyi olur?. .

5
2
yanıtYanıtla
SADASDASD:

HAHAHHAHA BAŞLADINIZ :D

yanıt3
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title