Haberler

Beşiktaş-Slovan Bratislava maçında tribünler boş kaldı!

Güncelleme:

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Slovan Bratislava'yı konuk ettiği mücadelede tribünler boş kaldı. Siyah-beyazlıların üst tura çıkma şansı kalmaması, tribünlere de yansıdı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Slovan Bratislava ile karşı karşıya geldiği mücadelede tribünlerin de büyük bölümü boş kaldı. Siyah-beyazlıların grupta oynadığı ilk 4 maçta puan alamaması sonrasında üst tura çıkma şansını kaybetmesi, taraftarların maça gelmemesinde büyük etken olurken, aynı zamanda karşılaşmanın hafta içi oynanması ve havanın da soğukluğu, tribünleri doldurmadı.

Beşiktaş-Slovan Bratislava maçında tribünler boş kaldı!

SLOVAKYA'DAN 50 TARAFTAR GELDİ

Slovan Bratislava'yı desteklemek için Slovakya'dan gelen taraftar sayısı da dikkat çekti. Yaklaşık 50 Slovak taraftar deplasman tribünündeki yerini alırken, 2 bin kişilik tribünün büyük kısmının boş kalması da dikkatlerden kaçmadı. Gruptan çıkma şansı oldukça çok düşük olan Slovak ekibinin taraftarları, karşılaşmayı oturarak takip etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bratislava Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (5)

Hacı ama amca değil:

Biletin vardı gitmedim neden gideyim ki

2
0
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

BU AKŞAM ÜLKECE REZİL OLDUK LAA :((

2
0
yanıtYanıtla
Güdük Necmi:

Eh o zaman 1-1 olsun kardeş payı olsun

1
1
yanıtYanıtla
hakkı:

fener bu sene avrupaya gidemedi diye üzülmüştük. gidenler ne yaptı ki? GS, BJK, TS, BSK hepsi rezalet. al birini vur ötekine.

0
1
yanıtYanıtla
öööjjööö:

taraftarlar için liğde başarı getir avrupada kime yenilirsen yenil mühim değil. . . kol kırılır içinde kalır. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title