Haberler

Hakem, tribünde kalp krizi geçiren taraftar için maçı durdurmadığına bin pişman oldu! Sahaya daldılar

Güncelleme:

İngiltere League One maçında Leyton Orient ve Lincoln City arasında oynanan karşılaşma, bir taraftarın kalp krizi geçirmesi sonucu tatil edildi. Maç sırasında sağlık görevlilerinin taraftara müdahale ettiği esnada, hakem Stephen Martin'in maçı durdurmaması üzerine, yaklaşık 20 Orient taraftarı sahaya girerek ceza sahası içinde oturdu. Maçın 84. dakikasında futbolcular soyunma odasına yollandı ve yaklaşık bir saat sonra maçın ertelendiği açıklandı.

Leyton Orient ve Lincoln City arasında oynanan League One maçı sırasında tribünde bir kişi kalp krizi geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesi sırasında maçın hakemi Stephen Martin, karşılaşmayı oynatmaya devam edince 20 Orient taraftarı sahaya girdi.

TARAFTAR KURTARILAMADI

Hakemin maçı durdurması için sahaya giren taraftarlar, teknik direktör Richie Wellens tarafından saha dışına çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin tüm çabasına rağmen kalp krizi geçiren taraftar kurtarılamadı.

Taraftar tribünde kalp krizi geçirirken hakem maçı durdurmadığına bin pişman oldu! Sahaya daldılar

MAÇ TATİL EDİLDİ

Maçın 84. dakikasında taraftarların sahaya girmesinden sonra futbolcular hakem tarafından soyunma odasına yollandı. Yaklaşık bir saat saat sonra Orient takımı, maçın tatil edildiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Bu akşamki maç, Doğu Tribünü'nde devam eden tıbbi acil durum nedeniyle yeniden başlatılmayacak. Umudumuz ve dualarımız, bu son derece zor zamanlarda seyirci ve sevdikleriyle birlikte." denildi. Maçın kalan altı dakikasının ne zaman oynanacağı bilinmiyor. Maç ertelendiğinde Leyton Orient 1-0 öndeydi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

League One Kalp Krizi Tatil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title