Haberler

Spartak Moskova, Diagne'nin istediği rakamı duyunca transferden vazgeçti!

Sezonu gol kralı olarak tamamlayan ancak Galatasaray'ın göndermek istediği Diagne için Spartak Moskova nabız yokladı. Rus temsilcisi oyuncunun istediği 3 milyon euroluk yıllık ücreti duyunca transferden vazgeçti.

Galatasaray'ın yollarını ayırmak istediği Mbaye Diagne için devreye giren Spartak Moskova Kulübü, transferden vazgeçti. Rus ekibi, Senegalli futbolcunun menajeri ile görüşerek, yıllık ücret talebini ve bonservis bedelini sordu.

3 MİLYON EUROYU DUYUNCA VAZGEÇTİLER

Galatasaray'dan halen yılda 2 milyon 350 bin euro alan Diagne, Spartak Moskova'dan 3 milyon euro talep edince Ruslar, "Biz bu rakamlara çıkamayız" diye olumsuz yanıt verdi. Sarı kırmızılılar, Senegalli santrforu 13 milyon euro civarında bir rakama satmayı planlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spartak Moskova Mbaye Diagne Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (16)

Tussubbasa:

Bu adam gsnin elinde patlar

20
2
yanıtYanıtla
BİR GARİP 6SLİLER:

GUİZA DIYODUK DAHA BETERİ ELİMİZDE PATLADI:((((((

16
2
yanıtYanıtla
1245:

bidon ya başka birşey değil

15
2
yanıtYanıtla
6789:

Saçları yeter

yanıt7
yanıt5
BİLECİKLİ:

kendini ne zannediyor bu

11
4
yanıtYanıtla
...:

tam ben yazıcaktım gerçekten bu adam kendini ne zannediyor aslında galatasaray paraya acımayacak sözleşmen bitene kadar seni b takımında oynatırım diyecek görecek ondan sonra dünya kaç bucak

yanıt4
yanıt2
ali:

ELİMİZDE PATLADI bidon adam

11
2
yanıtYanıtla
Ankara:

Mantara bak hele ...

10
1
yanıtYanıtla
HOŞAF:

Adam futboluyla değil karakteriyle herkesi kendinden uzaklaştırıyor ve daha da kötüsü hiç ders çıkarmıyor.sevimsiz bir karakter.

9
1
yanıtYanıtla
ÖZGÜRLÜK:

İyi oluyor bu büyütülmüş takımlara. Batın, bir bardak su vereniniz olmasın.

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title