Haberler

Yeni Malatyaspor, Avrupa Ligi'ne veda etti

Güncelleme:

Yeni Malatyaspor, 3-1'in rövanşında Partizan'ı 1-0 mağlup etti ancak gol averajıyla Avrupa Ligi'ne veda etti.

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda 3-1 kaybettiği maçın rövanşında sahasında Partizan'ı 1-0 yenmesine rağmen Avrupa'ya veda etti. Sarı-kırmızılı takımın tek golü 7. dakikada Adis Jahovic'ten geldi.

27 bin 500 kapasiteli Malatya Stadı'nda Partizan taraftarları için ayrılan 2 bin kontenjanlı tribünde 100'e yakın taraftar yerlerini alırken, Malatyaspor taraftarları ise kendilerine ayrılan 25 bin 500 kontenjanda 20 bin bilet alarak karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi.

Yeni Malatyaspor, Avrupa Ligi'ne veda etti

STAT ÇEVRESİNDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Yeni Malatyaspor ile Partizan arasında oynanan karşılaşmada stat çevresinde alınan yoğun güvenlik tedbirleri dikkat çekti. Stada giriş sağlayan tüm kapılarda tedbir alınırken, stat etrafında adeta kuş uçurtulmadı.

Yeni Malatyaspor, Avrupa Ligi'ne veda etti

SARI-SİYAH BAYRAKLI DESTEK

Stada gelen taraftarlar, ellerinde sarı-siyahlı bayraklarıyla takımlarına destek verdi. Maraton tribününde karşılaşma başlamadan önce taraftarlar dev Yeni Malatyaspor bayrağı açtı. Bir grup taraftar da "Battalgazi'nin torunları Avrupa yolunda" yazılı pankart astı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yeni Malatyaspor Malatyaspor Partizan Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (43)

tarafsız:

ingiliz hakem eledi malatya yı , malatya elinden geleni yaptı mücadelesini sürdürdü. net penaltı verilmedi.

18
2
yanıtYanıtla
EBUNASIR CİNGÖZOĞLU:

NE PENALTISI BE. EN KISA SÜREDE GİT GÖZ DOKTORUNA GÖRÜN. MALATYA ZAYIF TAKIM UEFA''DA YERİ YOK. ONUN YERİNE G. TTEPE GİTSEYDİ ŞU AN TUR BİZİMDİ

yanıt0
yanıt3
Adınızı Yazın:

uyuzlar neden katildinizki avrupa ligine bunun icinmiydi

3
12
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

bir gol daha bekledik ama olmadı. üzüldük.

11
3
yanıtYanıtla
Sogomon:

Tekerleklere kuyruk acisi vermisiz

yanıt1
yanıt6
Sogomon:

En azından bizi tekerlek toplar kiskaniyor

yanıt1
yanıt5
AbdulrezzakMobil-IOS:

Beter ol Malatya.

4
9
yanıtYanıtla
ali:

malatyanın başakşehirin ne işi var avrupa kupasında boşuna rezil oluyorlar

2
11
yanıtYanıtla
Demedi Deme:

Malatyaya Başakşehire ne işi var diyorsunda peki diğer takımlar niye gitmedi. Fenerbahçe zoraki 6. oldu Bursaspor küme düştü. Malatyaspor bileğinin hakkıyla gitti Avrupaya. Sana da bana da bir Türk takımı olduğu için desteklemek düşer.

yanıt1
yanıt0
İKaraoğlan:

doğru senin gibi itlerin oynaması daha makbul olur

yanıt2
yanıt1
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title