Haberler

PFDK, Hasan Şaş'a 8 maç men cezası verdi

Güncelleme:

PFDK, Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'a Medipol Başakşehir maçında yaşanan olaylar nedeniyle 8 maç men cezası verdi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hasan Şaş'a, sportmenliğe aykırı hareketi, görevliye yönelik saldırısı ve tekerrürü nedeniyle 8 maç ceza verdi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"GALATASARAY A.Ş. Kulübü antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ'ın, 19.05.2019 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - MEDIPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi, görevliye yönelik saldırısı ve tekerrürü nedeniyle takdiren 8 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 31.200.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. idarecisi ŞÜKRÜ HANEDAR'ın, rakip takım mensuplarına yönelik hakareti nedeniyle takdiren 60 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lefter Küçükandonyadis Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (61)

Ramazan ayında bu neyin nesi:

Edep ya hu bu ne Şampiyon olundu diye hınç mı alınıyor.

13
11
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Yuh artık. Yüzsüzlüğün de bu kadarı.

yanıt4
yanıt3
Izmirli ibo:

Emre belözoğlu ve arkadaşları gazeteci dövdugunde neden ceza vermediniz disiplin kurulundaki bütün fenerlilerin temizlenmesi lazım bu kadar taraflı karar alanların Allah belasını versin evlerine varamasinlar

9
12
yanıtYanıtla
şaşı:

Galatasaray lehine taraflı karar veren hakemler evlerine vardılar :)

yanıt5
yanıt3
Fenev aglama:

Evet ya fb gs macinda faul den gol atti gs. Feghouli faul yapti dirara. linnes tekme atti topala kirmizi gormedi. Diagne topala penalti yaptı. Gs nin golunde elle aldi o.kuru. hakem olmasa gs 3 puan lamazdi kadikoyde

yanıt0
yanıt1
EMRE:

Bu ve bunun gibi adamlar Türki futbolundan silinmedikçe ilerleyemeyiz. Nefret ve kavgadan beslenen adamlardan biri. 8 maç az bile MEN edilmesi lazım.

10
8
yanıtYanıtla
..:

Yav çocuk yok karsinizda imPARAtor veremediğiniz cezayı göstermelik olarak hasan verdiniz. Bırakın bu ayakları. Maksat bakin ceza verdik. Yiyorsa rakip teknik direktore şampiyonlar liginde vursun. Yemiyor iste ..

12
5
yanıtYanıtla
Tazminator:

TOKATÇI FATİHE CEZA YOK MU

12
5
yanıtYanıtla
Gakko:

Az bile vermişler bu ve bunun gibileri stadın 100 metre yakınına bile yaklastirmayacaksin

10
7
yanıtYanıtla
İMPARATOR FATİH TERİM:

RİZE BAŞKANI ADAM VURACAM DER VOLKAN ZİBİDİSİ OTOBÜSTEN ADAM ALDIRCAM DER 2 MAÇ YÜREKLİ ÇUKUROVANIN ÇOCUĞU HASAN KONUŞUNCA 8 MAÇ YEMEZLER

9
7
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title