Haberler

Son dakika: Guardiola'nın annesi, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Güncelleme:

Son dakika: Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola'nın annessi Dolors Sala Carrió, 82 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin Teknik Direktörülüğünü yapan Pep Guardiola'nın korona virüs tedavisi gören 82 yaşındaki annesi Dolors Sala Carrio, yaşam savaşını kaybetti. Manchester City Kulübü de resmi sitesinden açıklama yaptı. İngiliz ekibinin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

BARCELONA'DA YAŞIYORMUŞ

"Manchester City ailesi olarak bugün Pep Guardiola'nın annesi Dolors Sala Carrio'nun Barcelona'daki ölümü ile sarsıldık. Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden Dolors Sala Carrio 82 yaşındaydı. Manchester City olarak Pep Guardiola'nın ailesine ve arkadaşlarına en derin üzüntülerimizi gönderiyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Josep Guardiola Spor Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (6)

ahmet:

ruhuna hangi türküyü okuyalım

4
0
yanıtYanıtla
şerafettin:

çav bella marşını okuyalım

yanıt2
yanıt0
ziyaa:

insan olun lan biraz!

yanıt4
yanıt2
avni:

tüm hristiyan aleminin başı sağolsun. biliyorum zor ama dik durmaya çalışalım

3
0
yanıtYanıtla
merve:

nasıl yorumlar bunlar ya

1
0
yanıtYanıtla
KENDİNİZİ BİLİN:

Peygamberimiz(s. av. ) bir gün önünden geçen bir cenaze için ayağa kalktığında, O''na neden ayağa kalktığı, ölen kişinin bir yahudi olduğu hatırlatılıyor. O güzeller güzeli de ''Bu da bir insan değil mi?'' buyurdu. . . Ey Müslümanlar İslam''ı öğrenin artık

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title