Haberler

Sinan Engin, Fenerbahçe-Çaykur Rizespor Maçının Hakemine Ateş Püskürdü

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendiren Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, "Halil Umut Meler'in maçın içine ettiğini söyeyebiliriz. Bu kadar basit olmamalı. Bu kararlar deplasmanda verilebilir mi?" dedi.

Spor Toto Süper Ligin 24. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 3-2 kazandı. Fenerbahçe'ye 3 puanı getiren goller, Serdar Aziz, Roberto Soldado ve penaltıdan Victor Moses'tan geldi. Çaykur Rizespor'un gollerini Melnjak (2) kaydetti. Mücadeleyi Beyaz TV ekranlarında değerlendiren Sinan Engin şu ifadeleri kullandı:

"HERKES EYYAMCI OLMUŞ"

"Halil Umut Meler'in maçın içine ettiğini söyeyebiliriz. Bu kadar basit olmamalı. Bu kararlar deplasmanda verilebilir mi? Bu maç Rize'de oynansa o pozisyona penaltı çalınabilir miydi Yorumcuları dinledik, penaltı diyorlar. Herkes eyyamcı olmuş. Bu penaltıyı Halil Umut Meler çalmasa, kimse penaltı demezdi. Serdar'a yapılan hareket bile faul değil. Bu tamamen eyyam penaltısı."

Sinan Engin, Fenerbahçe-Çaykur Rizespor Maçının Hakemine Ateş Püskürdü

Kaynak: Haberler.com / Spor

HALİL UMUT MELER Sinan Engin Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (36)

ekrem:

sinan engin futbol oynadığına inanamıyorum sende tam bir eyyamcısın yani siz ne biçim mac seyr ediyorsunuz anlamıyorum siz yorumcular tarafsız olmanız lazım fenerbahceye yapılan haksızlıgı gormuyormusunuz

35
6
yanıtYanıtla
Can:

Fener kümeye gidecek hakemlere yazıklar olsun Rize’nin 10 kişiyle bile hakkın yediler utanmazlar

13
21
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

Bİ LAFA BAKARIM LAF MI DİYE BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE BEŞİKTAŞLI YORUMCUDAN DA BU BEKLENİR ZATEN

23
10
yanıtYanıtla
TEAM SYSTEM:

Madem Sinan Engin hakkında böyle düşünüyorsun neden yaptığı açıklamaları okuyup tenezül edip yorum yapıyorsun . Okuma o halde ! Sende de sakatlık var bence .

yanıt1
yanıt12
KATILIYORUM:

Aynen, bende aynı görüşteyim. Faul bile yok. Penaltı değil.

9
24
yanıtYanıtla
Kahraman:

Sn sinan Engin şimdi siz diyorsunuz ki fener hakemle kazandı öyle mi ; bu maçta 2 tane daha penaltı pozisyonu var tarafsız izleyiniz.. Hakeme itiraz eden oyuncu 2. Sarıyı görmesi lazımdı..

25
2
yanıtYanıtla
Bjk:

Fenerliler düşeceksiniz kaçış yok

13
13
yanıtYanıtla
gfb:

he he biz düşeriz sizde kesin şampiyonsunuz

yanıt5
yanıt0
Vatan:

Ayewe yapilan penaltidan bahsetseydin senin tarafsiz olduguna inanacaktim Sinan abi......Sen birdaha düsün Istersen..........

12
7
yanıtYanıtla
ALANYALI:

Adam yıllarca kural bilmeden futbol oynamış..ben olsam bir daha tv ye çıkacak yüzüm olmaz..ayıp ya..biraz okuyun..tabi okuyabiliyorsanız sinan bey..

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title