Haberler

Türkiye Futbol Federasyonundan Şenol Güneş Açıklaması!

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu, Şenol Güneş'in Arnavutluk ve Moldova maçlarında teknik direktör olarak görevlendirildiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu, teknik direktör Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın Arnavutluk ve Moldova ile oynayacağı maçlarda görev yapacağını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamayla 1 Haziran 2019'dan itibaren A Milli Takım'ın başına geçeceği açıklanan Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'e verilen 19 günlük milli arada milli takımın 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı maçlarda da takımın başında yer alacak.

"A MİLLİ TAKIMDA GÖREVLENDİRİLDİĞİ, BEŞİKTAŞ'A BİLDİRİLDİ"

TFF'den yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından teknik direktör Şenol Güneş'in 18-26 Mart 2019 tarihleri arasında A Milli Takımımızda görevlendirildiği, Beşiktaş Kulübü'ne ve kendisine bugün bildirildi. Bilindiği üzere; Spor Toto Süper Lig'e 19 gün ara verilecek bu sürede, A Milli Takımımızın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı maçlar, finalleri hedefleyen ülkemiz için önem arz etmektedir. Federasyonumuz tarafından daha önce açıklandığı gibi, Sayın Şenol Güneş ile 4 yılı kapsayan anlaşma 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olacaktır" denildi.

Türkiye Futbol Federasyonundan Şenol Güneş Açıklaması!

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500

Yorumlar (11)

HAYRİ:

bu tff ye yazıklar olsun. böyle bir tiyatrocuyu nasıl milli takımın başına getirirsimiz hepinize tuuuuuuuuuu

9
4
yanıtYanıtla
Avni Ayyildiz, biraz tarih biraz da kafa:

Hayri hic olmazsa Günes olmazsa kimi getirecekler onu söyle, yoksa seni mi getirselerdi, Biliyorsun Hayri sen Türkiye yi dünya 3. cüsü yapmistin. Bu senin hakkindi. Günes in hakki olacak degil ya, O sadece Besiktas i ard arda iki yil sampiyon yapmisti. Sen ise ondan daha iyisini yapmistin dimi?

yanıt0
yanıt3
HAYRİ:

ESPİRİ YAPMA AVNİ ÇAY YAP ÇAYLAAAARRRR

yanıt0
yanıt1
KENAN:

TFF de para gani 18 klübü soy antrenörler ver.

7
1
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞK:

GİDER AYAK BEŞİKTAŞI Bİ SON KEZ TOPLA DA ÖYLE GİT, EĞER BAŞARAMIYOSAN DOKUNMA BIRAK, FENER MAÇINDA YAPTIĞINLA ACEMİ FENERİ BİZE GÜLDÜTTÜRDÜN YA TOPLA YADA HİÇ DOKUNMA BAS GİT!!

4
1
yanıtYanıtla
Aile Sünnetcisi Arabo:

Herseyimiz Torpil.Bir tarafta dayin varsa,diplomasiz ,Üniversite Rektörü de olursunuz.Isler ters giderse,ya temizlikci,yada top getiren, Cocuklar suclu olur

5
0
yanıtYanıtla
Atalay:

Arnavutluk ve Moldova maçları kazanılamaz ise ne olacak? Federasyon yönetimi istifa edecek mi? Şenol Hoca ne olacak?

4
0
yanıtYanıtla
kartl:

tamam anladık duymayan kalmadı bu haberi yoksa bi sıkıntı mı var onu anlatın.

2
0
yanıtYanıtla
Haketm:

Faith gelirbu gider. Kisir dongu. Takim da ruh kalmamiski bunlar napsin

1
0
yanıtYanıtla
yunüs:

Şenoldan bir şey olmazzz

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title