Haberler

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: Ersun Yanal ile Devam Ediyoruz

Güncelleme:

Antalyaspor maçı sonrası konuşan Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy, "Bizim Abdullah Avcı ile görüşmemiz olmadı. Ersun hocamızla yola devam ediyoruz." dedi.

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u 3-1 mağlup etti. Sezonu galibiyetle kapatan sarı-lacivertli ekipte başkan vekili Semih Özsoy karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kötü bir sezonu geride bıraktıklarını ifade eden Semih Özsoy, "Başkanın tabiri ile kabus gibi. Bizim için sıkıntılı. Kısmen inişli çıkışlı oldu. Mutlaka hatalar yapılmış ki bunların sonucu olarak buraya geldik. Önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek. Ersun hocayla bir düzeliş var. Sizde takdir edersiniz ki taraftarımız bunlara layık değil. Bunu nasıl düzeltebiliriz diye yarın sabahtan itibaren ne yapabiliriz diye aksiyona geçirme durumundayız" diye konuştu.Gelecek sezon şampiyonluk yolunda mücadele edeceğini sözünü veren Özsoy, "Şampiyonluk için elimizden gelen bütün mücadelenin sözünü veriyoruz. Fenerbahçe camiası şampiyonluklara alışık, layıktır. Şampiyonluk için taraftarlar tabii ki de haklılar. En büyük mücadelemiz bu olacak" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: Ersun Yanal ile Devam Ediyoruz

"BENİ MAHKEMEYE VERECEKLERDİ HALA VERMEDİLER"

Fenerbahçe maçının ardından başka karşılaşmaları değerlendirmenin şık olmayacağını ifade eden Özsoy, "Bu lig sonuçlandı bitti küme düşenlerde belli oldu. Önümüzdeki günlerde önlü arkalı değerlendiririz. Burada bizim maçımızdan sonra başka maçı değerlendirmek çok şık olmaz. Bizim dediğimiz her şey çıktı. Şantajla elimizde şunlar var dediler. Beni mahkemeye vereceklerdi hala vermediler. Bunlarla Türk futbolu bir yere gitmez. Bize gönderme yapanlar kendilerine baksınlar nasıl buralara gelmişler" ifadelerini kullandı.

"ABDULLAH AVCI İLE GÖRÜŞMEMİZ OLMADI"

Semih Özsoy, adı büyük takımlarla anılan Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile ilgili gelen bir soruya ise, "Bizim Abdullah Avcı ile görüşmemiz olmadı. Ersun hocamızla yola devam ediyoruz" cevabını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Semih Özsoy Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

BJK:

BU SENE HAKEMLERLE 6. BİTİRDİNİZ , SENEYE HAKEMLERLE 5. BİTİRİRSİNİZ

2
13
yanıtYanıtla
Ersun Daha Ne Yapsun:

2-3. Lig seviyesindeki oyuncularla 6. Olmak büyük başarı. Galatasaray gibi arkasında TFF de yok. Başkanla yardımcısı çok çok acemi. Açıklamaları hep zamansız ve anlamsız. Ersun daha ne yapsun, kendi orta açıp kendisi mi gol atsın :)))

7
6
yanıtYanıtla
FB_FB:

En kötü dönemizde 6. bitirdik sizin gibi 8. bitirmedik Sökmedik koltugunuz kalmadı stadınızda 8. olduk diye en kötü dönemimizde bile yenilmedik nesi hakemler sayesinde

6
5
yanıtYanıtla
BJK:

OTUR TEK TEK İZLE MAÇLARINIZI SONRA YAZ , HAKEMLER OLMASAYDI BU SENE DÜŞMÜŞTÜNÜZ ELİNE KALEM KAĞIT AL HESAPLA

yanıt4
yanıt2
semihin dayısı:

işinize geldimi öyle işinize gelmedimi saibe hadi sen işine bak küçük amigo

5
4
yanıtYanıtla
FATİH:

ersun hoca iyidir devam edip daha çok çalışmalıyız

5
3
yanıtYanıtla
sokaktaki FB li:

FB taraftarının getirildiği durumun özeti aşağıda yapılan yorumlar ve emojideki alkışlardır. Düşünün şampiyon yapamadı 2 nci oldu diye gönderilen KOCAMAN ı sahada yuhalayan, istifasını isteyen taraftar şimdi 6 ncılığı över olmuş. Geçen yılki kadrodan yalnızca 2 oyuncusu gönderilmiş ve daha iyisi alındı diyerek işe başlamış yönetimin başarısı 6 ncılık ve bu habere yapılan yorumlar içler acısı, KOCAMAN giderken ne YANAL ı diyen KOÇ şimdi YANAL ile şampiyon olmayı hedefliyor, yazık FB ye gerçek FB liler

4
4
yanıtYanıtla
nadir:

Ersuna iyi diyenler futboldan anlamayan şahsiyetler

3
4
yanıtYanıtla
FOTOMAÇ:

BİR GÜN FOTOMAÇ GAZETESİ YAZARI İLE ARAMIZDA GEÇEN KONUŞMA ; KAYSERİ FENERBAHÇE MAÇIYDI SAĞOLSUN O DÖNEMDE RESMİMİZİ YAYINLAMIŞTI GAZETEDE . FENERBAHÇE KAZANDIĞINDA EN ÇOK SAYIYI ELDE EDERİZ , SONRA GALATASARAY SONRA BEŞİKTAŞ GELİR HATTA GALATASARAY VE BEŞİKTAŞI TOPLASAN FENERBAHÇENİN YENDİĞİ GÜNKİ SATIŞ OLMAZ DI DEMİŞTİ. YANİ FENERBAHÇE VARSA EKONOMİ VAR YOKSA YOK

4
3
yanıtYanıtla
Teberli Mehmet:

GS veya BJK nın dışladığı atık futbolcuların FB deki performanslarından ders çıkaramayan FB yönetimi ayni hataları tekrarlıyor. Yeni sezonun faturası Sn ALİ KOÇ''a kesilecek gibi görünüyor. Yanılmış olmayı isterim. Hayırlısı

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title