Haberler

Şapkadan Tavşan Çıkaran Wijnaldum: 4 Gol Atacağımıza İnanıyorduk

Güncelleme:

İkinci yarıda oyuna girip 2 golle takımına hayat veren Wijnaldum, "İlk maçın ardından evimizde dört gol atabileceğimize inanıyorduk ve 4-0 kazandık. Oyuna girdiğimde yardım edebileceğimi biliyordum." dedi.

3-0 yenildikleri maçın rövanşında Barcelona'yı Anfield'da 4-0 yenen Liverpool'da, karşılaşmanın 54 ve 56. dakikalarında iki gol atan Georginio Wijnaldum ve takım kaptanı Jordan Henderson karşılaşmanın ardından BT Sport'a konuştu.

Wijnaldum "Gerçekten inanılmaz. İlk maçın ardından evimizde dört gol atabileceğimize inanıyorduk ve 4-0 kazandık. İnsanlar bizden şüphe ediyorlardı. Yapamayacağımızı düşündüler. Biz de bir kez daha her şeyin mümkün olabileceğini gösterdik. Klopp'a beni yedek kulübesinde başlattığı için çok kızgındım. Oyuna girdiğimde yardım edebileceğimi biliyordum" ifadelerini kullandı.

"İNANILMAZ BİR MAÇTI"

Jordan Henderson ise "İnanılmaz bir maçtı. İlk maçtaki skorun ardından tur atlamamızın zor olacağını biliyorduk. İmkansız değildi ve bunu başardık. Soyunma odasındaki inanç muhteşemdi. Anfield'da özel bir şeyler yapabileceğimizi biliyorduk. Maça hızlı başlamak istedik. Bulduğumuz erken gol buna yardımcı oldu. Bu sadece bir gol değildi, onları baskı altına almayı başardık. Eğer karakterimizi ve yüreğimizi ortaya koyarsak bir şansımızın olacağını biliyorduk" şeklinde konuştu.

(Goal)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Georginio Wijnaldum Jordan Henderson Liverpool Haberler

500

Yorumlar (6)

Yusuf66:

LİVERPOOL-MİLAN istanbul FİNALİNDE DE 2. ve 3. gol 54 ve 55. dk larda gelmiş. ENTERESAN. . .

4
1
yanıtYanıtla
analizci:

Ne milanı milan hiç yoktu ki şampiyonlar liginde. . . . Ajax-Liverpool olur. Kupayı da liverpool alır

yanıt1
yanıt15
italyan:

AH MESSİ 90 DAKİKADA 1 GOL ATILMAZMIYDI YAA

1
1
yanıtYanıtla
Brütüs:

Hagi çakması, bir Türk takımı ağır yenilgi alınca ne de mutlu oluyorsun. Sen böyle mutlu ol hırbo.

1
0
yanıtYanıtla
kral:

veynaldum diye okunur

0
1
yanıtYanıtla
oğuz Başlılar:

bu adam surinamlı ve ilk fenere teklif ediliyor aziz yıldırım ihtiyacımız yok demişşu anda surinamdayım burada söylediler

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title