Haberler

Şampiyonlar Ligi'ne Valbuena damgası! Haftanın 11'ine seçildi

Güncelleme:

Olympiakos'un Tottenham ile karşılaştığı ve 2-2 berabere biten maçta 1 gol atan ve iyi bir performans ortaya koyan Mathieu Valbuena, haftanın 11'inde yer aldı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk hafta maçında Olympiakos sahasında Tottenham ile karşılaşmıştı. 2-2 berabere biten maçta Fenerbahçe'den Olympiakos'a transfer olan Valbuena maçta 1 gol atıp takımının puan almasında önemli bir rol oynamıştı. Fransız futbolcu Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'ine seçildi.

Manchester City'nin 3-0'lık Shakhtar Donetsk galibiyetine bir golle katkı veren İlkay Gündoğan da listede yer aldı.

İşte Şampiyonlar Ligi'nde haftanın 11'i;

Şampiyonlar Ligi'ne Valbuena damgası! Haftanın 11'ine seçildi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Tottenham Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

.:

HER ZAMAN DEMİŞİMDİR SAMANDIRANIN SUYU BOZUK DİYE . FENERDEN GİDENLER ESKİ GERÇEK HALLERİNE DÖNDÜ .

4
0
yanıtYanıtla
gercekci:

Fenevbohce futboldan anlasaydi bu futbolcuyu bas taci yapardi ama aglamaktan zaman bulamamis zavallilar gidin kimda oynayin sikeciler.

2
2
yanıtYanıtla
O. Astra:

Fenev popişini dövüyordur şimdi

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kalede muslera

3
1
yanıtYanıtla
Galatasaraylı:

Kalede Muslera Olmalıydı. . .

2
1
yanıtYanıtla
doğrucu:

Fener çürüttü kaç yıldır bu adamı gitti kurtuldu değerini bilmediler dangozlar.

3
0
yanıtYanıtla
hattrick/bjk:

Harikasınız OLYMPİCOS ! Tottenham HOTSPURS''a karşı 2-0''dan dönmek her takımın harcı değildir .

3
0
yanıtYanıtla
kRALEX:

FENERDEN NEDEN GİTTİ ?

2
0
yanıtYanıtla
gercekci:

CEVAP:adam futbolu özlemis.

yanıt2
yanıt0
GFB:

VOLKAN EMRE GİTMEDİĞİ SÜRECE BU DEĞİŞMEZ GİDEN DÖKTÜRÜYO

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title