Haberler

Sabri İflas mı Etti? Yağmur Sarıoğlu'ndan Açıklama

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve son olarak Göztepe forması giyen daha sonra futbolu bırakan Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu sosyal medyada kendisine sorulan "Sabri Sarıoğlu iflas etti mi?" sorusuna "Reyting uğruna yapılmış haber" yanıtını verdi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu dün Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı.

Yağmur Sarıoğlu'na bir takipçisi"Geçen bir gazetede Polo araca binerken fotoğraf gördüm iflas diye bahsetmişler aslı var mı" sorusunu yöneltti. Pilot Yağmur Sarıoğlu bu soruya "Arabada önde oturan Sabri'nin 25 yıllık mahalle arkadaşı ve araba onun. Basın bunu bile bile böyle bir haber yapmış reyting uğruna. Sağlık olsun" cevabını verdi.

Yağmur Sarıoğlu, 'Eşiniz bu kadar çok kazanıyorken neden çalışıp aileniz uzak kalıyorsunuz' sorusuna ise, 'Eşimin kazancı onun alın teri, benim kazancım benim alın terim' yanıtını verdi.

Ünlü pilot Yağmur Sarıoğlu geçtiğimiz gün savaş uçağında yaptığı akrobatik hareketlerle gündeme gelmişti.

Sabri İflas mı Etti? Yağmur Sarıoğlu'ndan Açıklama

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (26)

nelabu:

Adam polo ya bindi diye iflas etti demişler. Ben binsem çevremdekiler define mi buldun derler.

37
1
yanıtYanıtla
Çekiç:

İnşallah batarsın

6
26
yanıtYanıtla
kızgın:

batarsa kınamı yakacan tosunum

yanıt2
yanıt3
Abc:

Bu halkımızın fesatlığı cekememezliği yuzunden iflah olmuyoruz bir turlu

yanıt0
yanıt0
sabrivesosyetik avradi:

simarik sabri ve sosyetik avrat yakinda degirmen susuz kalirsa sosyete avrata o zaman bakin

18
8
yanıtYanıtla
kardeş:

sabri mi şımarık. adama denilmeyen kalmıyor adam bişey yapmıyor. sen herwseye muhalefet olan ucube bi akılsın belli .

yanıt15
yanıt4
biz gördük görecegimizi:

volkanla sabri simarik degilmi yani

yanıt0
yanıt0
Avril:

İnşallah iflas etmiştir. Bir yudum suya muhtaç kalırlar. Hakir gördükleri garibanlara avuç açarlar

6
20
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

Avril seni algılayamadım. Neden ?

yanıt2
yanıt0
metin:

iflas etmeden önce bi orta yapmayı öğrensin

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title