Haberler

Ryan Donk'tan Fenerbahçeli Taraftarları Kızdıran Paylaşım!

Güncelleme:

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Donk, Jailson ile ikili mücadeleye girdiği görüntüyü paylaşıp, "En güzel günler." yazdı. Bu paylaşım Fenerbahçeliler tarafından tepkiyle karşılandı.

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in jokeri Ryan Donk, derbi maçla ilgili bir paylaşımda bulundu. Jailson ile ikili mücadeleye girdiği anların fotoğrafını paylaşan Hollandalı oyuncu, "En güzel günler." notunu düştü. Donk'un bu paylaşımı Fenerbahçelilerin tepkisini çekti.

İşte o paylaşım:

Ryan Donk'tan Fenerbahçeli Taraftarları Kızdıran Paylaşım!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ryan Donk Jailson Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (42)

QQ:

Kötü oynuyorum dur taraftar tepki göstermesin hemen bir fenerbahçeyi hedef alan bir paylaşım yapayımda taraftar beni sevsin. çünkü galatasaray taraftarı bunu seviyor.

10
11
yanıtYanıtla
DENİZ:

Conconlar kendinizi yırtsanızda şampiyon Başakşehir

8
8
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

TAMAMDA SİZE NE OLUYOR RUM TAKIMCILARI, İSTANBUL OLSA NE OLMASA NE VE BİZİM HALA ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ VAR SİZİN DÜŞME. . .

yanıt4
yanıt2
4 yıldızlı:

siz önce lig de kalında sonra 4 yıldız için kendinizi yırtarsınız ;)

yanıt0
yanıt0
görecksiniz:

galatasaraylı birinden anca bu beklenir yani yakışmış takım olarak bu paylaşım size.

7
8
yanıtYanıtla
222:

BİR SURİYEDİR GALATASARAY

6
8
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Kimi takimlar ligde şampiyon olmak icin Kimi takimlar küme düsmemeye oyniyor.

11
3
yanıtYanıtla
GOLD BOY:

20 sene beklemek bunları bozmuş

5
9
yanıtYanıtla
leo:

küme mücadelesi verirken dilenmek kadar bozmamıştır.

yanıt10
yanıt3
VATAN SEVDALISI:

Çok Kızdık bu karaktersiz camiaya fenrbahçe stad çıkışı gerekeni söylemiştir. KARA TARİHİN VAR GALATASARAY AĞLAMA

5
8
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title