Haberler

Ryan Babel'den Pascal Nouma'ya "Pamuk şeker" yanıtı!

Güncelleme:

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel, kendisine "Pamuk şeker" diyen Pascal Nouma'ya "Sakin ol dostum. Artık, gündemde olmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Gelecek sefer, sadece beni etiketle." yanıtını verdi.

Beşiktaş'ın efsane ismi Pascal Nouma, Liverpool'un Beşiktaş'ı 8-0 yendiği maçı sosyal medya hesabından paylaşan Ryan Babel'e verdiği cevapla gündem olmuştu. Pascal, Real Madrid'in Galatasaray'ı 6-0 yenmesi sonrası Babel'in renkli saçlarına gönderme yaparak, "Pamuk şeker bugün bir şey yazmış mı?" yazmıştı.

"GÜNDEMDE OLMANIN NE KADAR ZOR OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Ryan Babel de Galatasaray'ın haftayı 3 puanla kapatmasının ardından Pascal Nouma'ya cevap verdi. Nouma'nın Survivor'daki bir görüntüsünü paylaşan Babel, "Sakin ol dostum. Artık, gündemde olmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Gelecek sefer, sadece beni etiketle." yazdı. Babel'in bu twiti sosyal medyayı salladı.

İşte o paylaşım:

Ryan Babel'den Pascal Nouma'ya 'Pamuk şeker' yanıtı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Pascal Nouma Ryan Babel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

KSK li MESUT:

Havasındanmıdır , suyundanmıdır bu 6SARAY a gelenlerin hepsi bozuluyor arkadaş.

12
25
yanıtYanıtla
ziyaa:

Pembe pamuk şeker konuştu, cevabını merakla bekliyorum Pascal!

19
13
yanıtYanıtla
Kenan:

Pembe kafa 6saraya çok yakışıyorsun Pascal şimdi bunu al diskoya götür

9
5
yanıtYanıtla
Hak:

Güzel cevap...sadece Türkiyede böyle para kazanılır...

6
4
yanıtYanıtla
x man:

pembe pamuk şeker real madrid maçından sonra konuşsaydın ya . sen kendini gündemde tut . şimdide gs yi soyuyorsunuz .

6
3
yanıtYanıtla
Osmaniye Kadirli:

Pamuk şeker seni PSG maçından sonra bi daha görecez :))

7
1
yanıtYanıtla
diyarbakırlı:

yalnız yorumunu beğenenlerin sayısını sırf 8 olsun diye beğendim :) bilmem anlatabildim mi?

yanıt0
yanıt2
AIKIDO:

Pembe şeker sen paraya tapan bir insansın. O yüzden sözleşmen bile bitmeden oynadığın klüp olan galatasaraydan kovulman an meselesi. En adam ispanyada 400 bin euroya oynarken şimdi galatasarayı yılda sadece 3 milyon euroya yoluyor. Futbol desen zaten KOCAMAN bir SIFIR. Sen hiç bir klübün efsanesi olamayacaksın ama Pascal Nouma ise çoktan oldu. Ha bu arada Pascal sana bu boş mesajının karşılığını da verdi. Sen 2 kelime Türkçe yazıp okuyamıyorsun. Pascalın tırnağı olacağın bir konu göster.

7
1
yanıtYanıtla
Kunfu:

Yolunacak daha çok kaz var

yanıt2
yanıt0
UYANIK:

ÖYLE DEĞİL, BÖYLE . . . . . . . . DEMİŞ BABELİM. . .

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title