Haberler

Rizespor Başkanı Kıran, Galatasaray mağlubiyeti sonrası çıldırdı: Hani Cumhurbaşkanı'nın takımıydık

Güncelleme:

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray'a 4-2 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından tepki dolu açıklamalarda bulundu. Maçın hakem yönetimini eleştiren Kıran, "Nereye kadar susacağız! Sen mi Cüneyt Çakır'ı istemiyorsun, al sana Ümit! Nereye kadar gidecek bu? Hani Cumhurbaşkanı'nın takımıydık, kollanıyorduk! Nasıl olacak!" dedi.

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 4-2 yendi. Maçın hakemi Ümit Öztürk'ün kararları tartışma konusu olurken Karadeniz ekibinin başkanı Tahir Kıran mücadelenin sonunda TV100'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tahir Kıran'ın açıklamaları şöyle:

"ARTIK YETER"

"Ben artık kimseye güvenmiyorum. Barış olsun, futbol sahada oynansın dedikçe, işin cılkını çıkardılar. Ligin 3. haftasından beri, bunları yaşıyoruz. Artık yeter. 2-1 galipken maçı aldılar, 4-2 oraya verdiler. Galatasaray hak ederek alsa, ağzımı açmazdım.

"BU KADAR UCUZ DEĞİL"

İlk maçta olduğu gibi Galatasaray yine hak ettiği bir maçı kazanmadı. Takımımı tebrik ederim. 10 numara oynadılar. Çok zor bir deplasmanda oynadık. Stat Galatasaray - Fenerbahçe maçı gibi doluydu. Bırakın futbol oynansın, kazanan da kazansın. Bu kadar ucuz değil!

"ONLARA YAPILANLARI DA GÖRDÜK"

İstediğin kadar bağır, ya ceza alıyorsun ya da bağırdığınla kalıyorsun. Allah bunları bildiği gibi yapsın. Artık bezdik! İnsanların emeklerini çalmayın! Benim içinde geçerli, Göztepe için de geçerli! Onlara yapılanları da gördük. Galatasaray'ı kurtarmanıza gerek yok. Galatasaray kendi kendini kurtarır! Bir haftadır bu maça hazırlandık, bu takımı nasıl toparlayacağız. Baiano'yı eline vurdun diye attın.

"BÖYLE KOMİK PENALTILAR OLUR MU?"

MHK Başkanı'nı aradım 'Buna Galatasaraylı diyorlar, bize yanlış yapmasın' dedim. 'Hayır, ben çok eminim ve kefilim' dedi. MHK başkanı kefaletini ödesin! Maç sırasında da kendisini aradım. Böyle komik penaltılar olur mu? Bizim penaltılarımız verilmedi.

"AYIPTIR!"

Omar, Gedson'un kaval kemiğine girdi, bizim aleyhimize faul verdi! O hareket direkt kırmızı! Ayıptır arkadaşlar! İnsanların emeği var.

"KİMLERİN NERELERDE OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ"

Biz katliam yaşadık! Resmen Rizespor'un hakkı yenmiştir! Nereye kadar susacağız! Sen mi Cüneyt Çakır'ı istemiyorsun, al sana Ümit! Nereye kadar gidecek bu? Hani Cumhurbaşkanı'nın takımıydık, kollanıyorduk! Nasıl olacak! Kimlerin, nerelerde olduğunu görüyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Elmas Galatasaray Tahir Kıran Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (16)

Engin Savaş:

ben takım kollanmasına açıkçası pek inanmazdım ama inanılır gibi değil hakikatten gs ye 2 haftada 4 penaltı verilmesi ve penaltılardan sadece 1 tanesi haklı olması inanılır gibi değil. gs ne zaman küme düşmeye yaklaştı bide baktılar takım gol atamıyor. penaltılar devreye girdi.

42
113
yanıtYanıtla
Murat Tuncay:

saçma sapan konuşma dün normal oyunda 3 gol attık penaltılarda dogruydu

yanıt34
yanıt6
Metin Demir:

cumhurbaşkanı sayesinde yılardır bu ligde düşmuyorsunuz sizin yeriniz üçüncü lig

77
31
yanıtYanıtla
Onur Özdemir:

Türkiyenin en büyük camiasına malum takım de intikam aldık dersen seni böyle 4 lük yapar gönderirler haddini biliceksin

58
7
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Adam haklı .Maç iki iki giderken verilmeyen penaltı ve Gomis e çalınan penaltı. Rize spor'un Galatasaray ile oynadığı iki maçta da büyük hakem hataları var.

14
46
yanıtYanıtla
Metin Simge Kırtasiye:

İŞİNİZE GÖRE KONUŞUYORSUNUZZZZ..

51
8
yanıtYanıtla
rizeli:

bi gedson la ligde kalabileceğini mi sanıyosun beceremediniz

48
7
yanıtYanıtla
Hsn:

Yine haksız bir galibiyet

10
38
yanıtYanıtla
vedat cici :

hadi kümeye bide konuşuyor hala amatör lige kadar yolun var

40
7
yanıtYanıtla
OKUR:

ADAM HAKLI,,MAÇI SEYREDENLER BİRAZCIK VİJDANLARI VARSA RİZESPORU NASIL KATLETTİKLERİNİ GÖRMÜŞLERDİR,,AYRICA CİM BOMU BU YIL KÜMEDE TUTMAK İÇİN FEDRASYON VE HAKEMLER SÜPER ÇALIŞIYOR

5
39
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title