Haberler

Rıdvan Dilmen'den VAR eleştirisi: Fikret Orman bile penaltı verir

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Alanyaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Atiba'nın eline gelen bir penaltı pozisyonu var, Fikret bey bile penaltı verir, o kadar penaltı pozisyon. Aldın buradan maçı, buraya verdin." dedi.

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, evinde lider Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 52. dakikada penaltıdan Burak Yılmaz ve 69. dakikada Diaby kaydetti. Kritik karşılaşmayı Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında değerlendirdi. İşte Dilmen'in açıklamaları:

"VAR sistemine herhalde ciddi paralar veriyorlardır. Vallahi gerek yok. Türk futbolunda bu kadar rezaletler yaşanmadı. MHK Başkanı 'hakemlerimiz aslan gibidir' diyor, 5 gün sonra hakemin kariyerini bitiriyor.Galatasaray maçında Mariano yumruk mu attı, tokat mı attı bilmiyorum. Diğer pozisyonun penaltı olduğunu herkes biliyor. Hakem olmana da gerek yok.

HAKEME SERT TEPKİ

Atiba'nın eline gelen bir penaltı pozisyonu var, penaltı değil bu, pen'yedi'. Fikret bey bile penaltı verir, o kadar penaltı pozisyon. Aldın buradan maçı, buraya verdin. Maçı izleyen insan 3 pozisyonu test eder. Beşiktaş'ın penaltısını verebilirim, ararım, ararım, oyuncu ayağını çekmiş ama sokmasaydı derim, Burak Yılmaz'ın dirseğinde bilmeden yapmış derim ama Atiba'nın penaltısı verilmeyince, art niyetli derim.

"BU SEKTÖRDEKİ İNSANLARA GÜVENMİYORDUM"

Son üç günde olanlar bilerek isteyerektir. Büyük skandal bunlar. Böylesi şeyi üç gündür yaşadığım için büyük üzüntü duyuyorum. Türkiye'de 'VAR'a karşı olan nadir insanlardandım. Bu sektördeki insanlara güvenmiyordum çünkü. Dün ve evvelsi gün yaşadıklarımız, kim bunu yönetiyorsa onun suçudur."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Rıdvan Dilmen Burak Yılmaz Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (42)

Scout:

biraz fenev maçlarını konuş. vardan kaç puan çaldınız

29
13
yanıtYanıtla
mik kafalı:

mal sen sutunu iç uyu bilmediğin konulara karuima

yanıt4
yanıt11
müfit:

9 kişi kalması gereken fenerbahçeye sarı bile göstermeyen hakeme bile laf eden fenerden böyle bir yorumun gelmesi normal, pozisyonların hiçbirinde el açık değil 3 defa olması kuralı değiştirmez 100 defa olsa 100 defa penaltı olmaz. Fanatiklikle yorumculuğu karıştırma hocam.

25
12
yanıtYanıtla
GADDAR:

HAKEM MAÇI 8TAŞA VERDİ, CENAB-I ALLAH TA FATURAYI DORUKHAN İLE KESTİ. . . BU KADAR NET. . .

12
17
yanıtYanıtla
AHKAM:

DİLİNE DİKKAT ETTE İFTİRALARINDAN DOLAYI ALLAH cc Bİ FATURADA SANA KESMESİN DORUKHAN NE ALAKA ALLAH cc HAKEME KESEMEZMİYDİ FATURAYI KALDIKİ EL POZİSYONLARINDA ARTIK KURAL DEĞİŞTİ BİLİNÇLİ EL TOPA GİDERSE PENALTI ÖRNEK BRUJ MAÇI MARİANONUN ELİNE ÇARPAN TOP FB ANTALYA MAÇINDAKİ ELE ÇARPAN TOP VS VS VS ZİBİDİ BİLMİŞLİK YAPACAĞINA KURALLARI ARAŞTIR HAVLAMIŞSIN İŞKEMBEDEN

yanıt3
yanıt1
BOZO:

TAM ZIR CAHİL YORUMU ALLAHIN ADALETİNDEN ZERRE ŞÜPHEM YOK ELBET TECELLİ EDECEKTİR SENİDE BULACAKTIR MADEM HAKEM MAÇI VERDİ DORUKHANIN YADA BJKnın SUÇU NEKİ FATURAYI ONA KESSİN BU YORUM SENİN BEYİNSİZ ADALETİN OLMUŞ ZAVALLISIN SİBOB

yanıt3
yanıt1
YAZIK:

HAKEMLERİN HATASINI GENCECİK Bİ İNSAN ÜZERİNDEN OH OLSUN DERMİŞÇESİNE CEZA ANLAYIŞI İÇİNDE OLMAN ÇOK ACI. YAZIK ASIL ACINACAK HALDE OLAN MERHAMET YOKSUNU REZİL SENSİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yanıt2
yanıt0
BJK LI:

koyu bir beşiktaşlı olarak dyorumki atibanın pozisyonu net bir penaltı

yanıt0
yanıt1
olay kesin yaşanmıştır.:

club brugge-gs maçında da marianonun eline aynı şekilde top geldi orada da penaltı vermediler. ya rıdvan biliyor diğerleri bilmiyor kuralı yada brugge macındaki hakemde art niyetli idi gs lobisi çalıştı.

6
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KESİNLİKLE HAKLISIN HOCAM

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title