Haberler

PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi Leeds United'ı satın alacak

Güncelleme:

Paris Saint Germain'in sahibi milyarder Nasser Al-Khelaifi, İngiliz ekibi Leeds United'ı satın almak istiyor.

Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Paris Saint Germain'in sahibi Nasser Al-Khelaifi'den sürpriz hamle... PSG'yi satın aldıktan sonra yaptığı transferlerle dikkat çeken Nasser Al-Khelaifi, İngiltere'ye yatırım yapmaya hazırlanıyor.

45 yaşındaki işadamı, PSG'nin ardından İngiltere'den de bir takım satın alıp futbol dünyasını iyice etkisi altına almak istiyor. Katarlı başkanın almak istediği takım ise İngiltere Championship'te yer alıyor.

PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi, Leeds United'ı satın alacak

BAŞKANI FRANSA'YA DAVET ETTİ

Nasser Al-Khelaifi'nin Leeds United'ı almak istediği belirtildi. İngiliz basınının haberine göre Khelaifi, PSG - Club Brugge maçında Leeds United sahibi Andrea Radrizzani'yi davet etti.

Milyarder başkan, Andrea Radrizzani'ye Leeds United'ı satın almak istediğini belirtti. Teknik direktörlüğünü Marcelo Bielsa'nın yaptığı Leeds United, Premier Lig'e çıkma mücadelesi veriyor.

Nasser Al-Khelaifi'nin toplam servetinin 5 milyar eurodan fazla olduğu tahmin ediliyor. PSG'yi 2011'de satın alan Nasser Al-Khelaifi, takıma Di Maria, Thiago Silva, Cavani, Mbappe ve Neymar gibi yıldız isimleri transfer etmişti.

PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi, Leeds United'ı satın alacak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Haberler

500

Yorumlar (30)

Hekimoğlu:

Bu parayı insanlığa, özellikle afrikada ihtiyacı olan insanlara dağıtın desek, yapmazsınız. Yazık. . .

21
1
yanıtYanıtla
RUHI-BJK:

İyi insan olmak çevrende, semtinde ve ya şehrinde bir işe yarıyor mu ? Hayır, hiç anlatma. . . önce bireysel olarak insanoğlu zenginlerden yöneticilerinden önce kendini sorgulamalı, zenginler veya yöneticiler senin yansımandır uzaydan gelmedi bunlar içinizden çıktı ve sizin yansımanız. . .

yanıt3
yanıt0
dürüst:

Cehennemin dibine kadar yolunuz var

19
0
yanıtYanıtla
Buğra:

Akıllı Adam Leeds United Tarihinde Bir Çok Başarısı Var Az Maliyetle Premier Ligde 1-2 Seneye Büyük Bir Takım Yaratabilir

10
7
yanıtYanıtla
ÇOBANNN:

Her parası olana da kulüp satılmaz ki kardeşim her parası olana karadenizde yayla da satılmaz istanbul boğazda ev de satılmaz bodrum''da turistik yer de satılmaz.

12
0
yanıtYanıtla
BİR DEİST:

Komşusu açken tok yatanlar bizden değil . . . . . . . . . . . . . Alın Müslümanlığı başınıza çalın .

9
1
yanıtYanıtla
KUSURSUZ OLAN İSLAMDIR, MÜSLÜMANLAR DEĞİ:

bunlara müslüman diyerek deist olmak çözüm değil, bunlar müslüman bile değil, senin gerçek islam ile yaşayıp örnek olmak yerine böyle bir tercihte bulunman hata kat sayısını arşı ala ya çıkarmış

yanıt3
yanıt2
BİR DEİST:

Haydi gel , ikimizde beynimizi yorup tek bir tane , bir tanecik İŞTE İSLAM BU BEEEE veya MÜSLÜMANLIK bu diyebileceğimiz ülke veya topluluk arayalım ! Var mı ? Ben bulamadım . Sen buldun mu ?

yanıt4
yanıt2
OKU ÖNEMLİ:

ARKADAŞLAR AYETTE DİYORKİ (MAİDE 51)ONLARLA DOST EDİNENLER ONLARDANDIR ONLAR MÜSLÜMAN FALAN DEĞİL ZATEN MÜSLÜMAN OLSALAR O KADAR MÜSLÜMAN ACINDAN ÖLÜRKEN PARALARI GAVURA SAÇMAZLAR

6
2
yanıtYanıtla
sergen:

senin parise harcadığın parayla yemen kurtulur, yazıklar olsun

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title